×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۳
وجود ۲۰ هزار مدرسه فرسوده در کشور/ صدور اجازه استخدام ۵۰ هزار بابای مدرسه

به گزارش تجارت گردان به نقل از ایسنا، علیرضا منادی در چهارمین همایش بین‌المللی و یازدهمین همایش و نمایشگاه ملی مدرسه ایرانی معماری اسلامی ایرانی با بیان اینکه در کمیسیون آموزش مجلس به زنجیره‌ تامین اعتقاد داریم گفت: زنجیره تامین در تولید مطرح است و شما تولید کننده مدرسه هستید، زنجیره تامین یعنی ماده اولیه در کارخانه طی فرآیندی محصولی را تولید و نهایتاً دست مشتری برساند.

وی با بیان اینکه در آموزش به آموزش یکپارچه اعتقاد داریم افزود: در کشور ما آموزش جزیره‌ای است، وزیر آموزش و پرورش، وزیر علوم و… برای خود کار می‌کند. در بحث آموزش تعداد صفر تا ۶ ساله‌های کشور حدوداً ۷.۵ میلیون نفر هستند، بهره‌وری و کارایی در این سن بالا و راندمان بیشتری وجود دارد.

منادی با بیان اینکه در کشور فرانسه از سه سالگی آموزش رسمی آغاز شده ادامه داد: در داخل ایران بچه‌های نسل جدید واقعا فوق العاده هستند و هوش بالایی دارند. آموزش هوش مصنوعی در دنیا به شدت مطرح است و ما باید از اینجا آغاز کنیم.

وی با بیان اینکه در قانون متاسفانه آموزش صفر تا ۶ سال‌ها به بخش خصوصی سپرده شده در حالی که باید در دست حاکمیت باشد گفت: آمار صفر تا ۶ ساله‌ها گنجینه‌های بی‌پایان ایران هستند و ذهن فعال در زمینه کشت مطالب دارند.

منادی با بیان اینکه ۱۷ میلیون دانش آموز در ۱۰۸ هزار مدرسه تحصیل می‌کنند گفت: ۲۰ هزار مدرسه از این مدارس فرسوده هستند یعنی احتمال ریزش و مشکل برای بچه های مملکت وجود دارد. همچنین در بحث گرمایش و سرمایش در خیلی از مدارس کشور مشکل وجود دارد.

وی با بیان اینکه قطعه دوم زنجیره تامین آموزش، مدارس هستند افزود: اگر سازمان نوسازی، مدرسه نسازد و فقط معلم و دانش آموز و کتاب وجود داشته باشد، به درد نمی‌خورد و باید فضای آموزشی نیز باشد.

منادی با بیان اینکه در آموزش عالی ۳.۵ میلیون دانشجو با ۱۰۰ هزار استاد دانشگاه وجود دارد ادامه داد: ۱۱ هزار شرکت دانش‌بنیان و تعداد ۱۳۶۰۰ شرکت فناور وجود دارد. دانش بنیان‌ها زیر نظر معاونت علمی فناورها در بحث پارک‌های علم و فناوری در وزارت علوم هستند.

وی با بیان اینکه در وزارت علوم، دانشگاه پیام نور فضای زیادی دارد گفت: ۱۵۰۰ هیئت علمی اضافه دارد که باید به دانشگاه فرهنگیان که استاد کم دارد، بدهد. در این دانشگاه هر ۱۰۰ دانشجو یک استاد دارد.

منادی با بیان اینکه دانشگاه فرهنگیان اعلام می‌کند فضا ندارد و بچه‌ها در خوابگاه‌های چهار نفره و هشت نفره زندگی می‌کنند افزود: اگر همدلی وجود داشته باشد دانشگاه پیام‌نور  ساختمان می‌دهد و دانشگاه فرهنگیان هم هیئت علمی می‌دهد، نه اینکه یکی بدون فضا مانده یکی هم هیئت علمی روی دستش باد کرده و باید هزینه و حقوق آن‌ها را پرداخت کند.

وی با بیان اینکه زنجیره تأمین آموزش در عربستان و ترکیه از زنجیره تأمین آموزش ایران خوب تر عمل کرده ادامه داد: در مجلس سر حقوق بابای مدرسه دعوا کردیم تا ۵ میلیون تومان حقوق آنان زیاد شود. اجازه استخدام ۵۰ هزار بابای مدرسه که کم داریم داده شده است.

منادی با بیان اینکه معماری مدرسه هویت است و ایران باید خوشگل دیده شود عنوان کرد: هر قدر محیط زیبا باشد بر شخصیت اثر می‌گذارد.

منادی با بیان اینکه پیشنهاد می‌کنم بخشی از مدارس روستاها سری سازی یا پیش ساخته شوند گفت: کارخانه مدارس پیش ساخته زده شود تا ظرف یک ماه مدرسه به پیمانکار تحویل داده شود. در یک مقیاس کوچک کار را شروع کنیم یعنی برای مدرسه دو کلاسه یا سه کلاسه یک کارخانه زده شود که مدرسه پیش ساخته می‌سازد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.