ابراهیم اسدی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند سازگاری با کمآبی در گذشته که به امضای ریاست سازمان آب و برق خوزستان، ریاست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان و استاندار خوزستان رسیده بود، بر اساس آن میزان آب ناخالص مورد نیاز این استان حداقل ۲۱ میلیارد مترمکعب برای یک میلیون و ۴۷۹ هزار هکتار اراضی کشاورزی خوزستان اعلام شد.
وی افزود: متأسفانه وزارت نیرو در دو روز اخیر اعلام کرد که میزان آب مورد نیاز استان خوزستان باید به ۱۰ میلیارد مترمکعب کاهش پیدا کند.
رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان تصریح کرد: این تصمیمگیری وزارت نیرو به صورت حاکمیتی و بدون اطلاع امضاءکنندگان انجام شده است که در صورت اجرا باید اعلام کرد که نمایندگان مردم خوزستان در مجلس نه تنها از انتقال آبهای این استان جلوگیری نکردند بلکه منابع آبی درون استانی را نیز کاهش دادهاند.
اسدی عنوان کرد: با اجرایی شدن این تصمیمگیری برای استان خوزستان باید الگوی قابلکشت در این استان به نوع دیمی تغییر کند و این در حالی است که برای کشت نیشکر در هر هکتار به ۳۵ هزار مترمکعب، برای برنج در هر هکتار به ۲۷ هزار مترمکعب و برای باغات نیز به ۳۰ هزار مترمکعب آب در هکتار نیاز است.
وی انتقاد کرد: در صورت اجرایی شدن این تصمیمگیری برای کشت گندم در استان خوزستان هم با مشکلات جدی مواجه میشویم.
رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان هشدار داد: نمایندگان مردم خوزستان در مجلس هوشیار باشند که حیات کشاورزی خوزستان به خطر افتاده است و آنها باید به دور از اقدامات نمایشی نسبت به انجام اقدامات مؤثر در راستای حل این موضوع اقدام کنند.
اسدی یادآور شد: نمایندگان مجلس باید وزارت نیرو را نسبت به اجرای سند آب مورد نیاز خوزستان ملزم و از این ظلم آشکار جلوگیری کنند.
وی گفت: اگر نمایندگان و مسئولان مربوطه اجازه بدهند که این میزان آب کم اختصاص یافته برای خوزستان رسمیت پیدا کند، الگوی کشت در خوزستان به دیمی تغییر خواهد کرد و مسئولیت مستقیم آن بر عهده نمایندگان مجلس و استاندار خوزستان خواهد بود.