به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایلنا، سیدمحمد کریمی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه افزایش ضریب نفوذ بیمه یکی از هدفگذاریهای ما در قوانین بالادستی است، گفت: واقعیت این است که با رشد بیمه عمر و زندگی میتوانیم ضریب نفوذ بیمه را در کشور افزایش دهیم.
دبیر سندیکای بیمهگران ایران ادامه داد: ۵۰ درصد ضریب نفوذ بیمه مربوط به بیمههای عمر و زندگی است که تا پیش از این معافیتهای مالیاتی برای آن اجرا میشد اما در لایحه پیشنهادی دولت وضع مالیات بر بیمهها مطرح شده است که بررسی این لایحه هم در دستور کار نمایندگان مجلس قرار دارد.
کریمی افزود: شایستگی مردم ایران این اقتضا میکند که ضریب نفوذ ۷ درصدی بیمه در کشورمان محقق شود اما با وضع مالیات بر بیمه، به ویژه بیمههای عمر و زندگی، نه بیمهگران میتوانند وظایف خود را انجام دهند و نه مردم توان خرید بیمهها را خواهند داشت.
وی افزود: در حالی که سیاست افزایش ضریب نفوذ بیمه را دنبال میکنیم، وضع مالیات میتواند باعث کاهش ضریب نفوذ بیمه در کشور شود.
دبیر سندیکای بیمهگران ادامه داد: در حالی که در سبد مالیاتی کشور سهم بیمه رقم قابل توجهای نیست اما برای مردم بسیار مهم است و ممکن است مردم از خرید بیمه به ویژه بیمههای عمر و زندگی استقبال نکنند.
کریمی درباره بیمه شخص ثالث هم گفت: از آنجایی که بیمه شخص ثالث اجباری است، با مجوز دولت باید معاف از مالیات باشد البته ضریب خسارات بیمه شخص ثالث در ایران بالای ۱۰۰درصد است و بیمهگر نه تنها در این بخش سودی نمیکند بلکه دچار زیان هم میشود.
وی افزود: امیدواریم مجلس بیمه شخص ثالث را هم شامل معافیتهای مالیاتی قرار دهد.