سایز متن /
دانه روغنی کنجد یکی از محصولات کشاورزی استان خوزستان است که در نیمه دوم تیر کشت و برداشت آن از اواخر مهر آغاز میشود. سطح زیر کشت دانه روغنی کنجد در شهرستان شوش حدود دو هزار هکتار است و اغلب مزارع به صورت غیرمکانیزه برداشت میشود. به دلیل انجام عملیات برداشت به صورت سنتی، کشاورزان هزینههای زیادی برای این کار متحمل میشوند. فقدان صنایع تبدیلی در شوش موجب شده کشاورزان این منطقه برای فروش محصولات خود به شهرستانهای همجوار مراجعه کنند. از دانه کنجد عمدتا در تهیه روغن خوراکی، انواع شیرینی و حلوا شکری استفاده میشود.
تصویربردار: سید حامد موسوی / تدوینگر: امین نظری
این مطلب بدون برچسب می باشد.
Δ