به گزارش تجارت گردان ، محمد راستاد امروز (پنج شنبه) در آیین امضای یادداشت تفاهمنامه ۶ قرارداد سرمایهگذاری بخش خصوص در اراضی ۲ هزار و ۴۰۰ هکتاری پس کرانه بندر شهید رجایی که در ساختمان دادمان وزارت راه و شهرسازی برگزار شد، افزود: کاهش سهم حمل ونقل از قیمت تمام شده کالا؛ رقابتپذیری کالاهای صادراتی و اشتغالزایی مستقیم و غیر مستقیم در نوار ساحلی جنوب کشور از جمله مهمترین دستاوردهای سرمایهگذاری در پسکرانه بنادر محسوب میشود.
وی به تصویب سند آمایش مراکز لجستیکی اشاره کرد و یادآور شد از چهار شهر لجستیک تعیین شده در این سند، سه شهر در حوزه تولیت سازمان بنادر قرار دارد، این سازمان در ایجاد مراکز تولیدی در بندر امام خمینی(ره) و بندر امیرآباد، تجربه موفقی داشته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این که بسترهای لازم برای حضور سرمایهگذاران در پس کرانه بنادر در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: در بندر امام خمینی(ره) که هاب کالاهای اساسی است، کارخانجات تولید روغن و مشتقات مرتبط با کالاهای اساسی در دست احداث و بهرهبرداری است.
راستاد به اضافه کردن ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار به اراضی پس کرانه بندر شهید رجایی طی سال های گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: بندر شهید رجایی به لحاظ این که حدود ۵۰ درصد از سهم تجارت دریابرد کشور را دارد، ایجاد مراکز ارزش افزوده و تولیدی می تواند، نقش قابل توجهی در رقابتپذیری محصولات کشور داشته باشد.
وی تصریح کرد: با توجه فرایند تسهیل جذب سرمایهگذاری در سازمان بنادر، این سازمان موفق شده تاکنون ۳۳۶ قرارداد سرمایهگذاری را با بخش خصوصی محقق کند که ارزش روز این قرارداد بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان است.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با عملیاتی شدن سرمایهگذاری های بخش خصوصی در بندر شهید رجایی، شاهد رقابتپذیری بیشتر این بندر و ارتقای ظرفیت کانتینری و همچنین رشد فعالیتها در عرصه جنرال کارگو خواهیم بود.
به گزارش ایرنا، ۶ تفاهمنامه سرمایهگذاری در پس کرانه ۲۴۰۰ هکتاری بندر شهید رجایی امروز با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و فریدون همتی استاندار هرمزگان، امضا شد.
۶ تفاهم نامه سرمایهگذاری در پس کرانه ۲۴۰۰ هکتاری بندر شهید رجایی شامل سرمایهگذاری به ارزش ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و ۸۰۰ میلیون یورو در زمینه “احداث کارخانه روی، سرب، منگنز و مس”، “احداث و توسعه کارخانجات لوازم جانبی، توسعه و تجمیع کارخانجات صنعتی”، “احداث پالایشگاه آلومینا، راهاندازی و تأمین مالی پروژههای صنایع از طریق صندوق بورسی” و “احداث کارخانجات کانتینرسازی” اجرایی و عملیاتی است.