×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۴
پاسخگویی به مطالبات شهروندان؛ محور اصلی خدمات رسانی مدیریت شهری منطقه ۴

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴، سید محمد فیاض، مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان‌ها و مناطق شهرداری تهران، به همراه معاون فنی و عمرانی و جمعی از مدیران شهری منطقه، از سطح معابر ناحیه یک این منطقه بازدید به عمل آورد. این بازدید با هدف بررسی روند اجرای طرح نگهداشت ۳۶۰ درجه عمرانی انجام شد.

اولویت اقدامات خدمت رسانی به شهروندان منطقه ۴
در این بازدید نادرحیدرزاده معاون فنی و عمران منطقه ۴ گفت: پروژه‌های عمرانی منطقه ۴ بر اساس نیازهای واقعی شهروندان و اولویت‌های شناسایی‌شده از مطالبات مردمی اجرا می‌شوند. تلاش ما این است که در تمام مراحل، مشارکت و رضایت شهروندان را مدنظر قرار دهیم.
وی ادامه داد: ما با اولویت‌بندی درخواست‌های مردمی، سرعت انجام پروژه‌ها را افزایش داده و کیفیت اجرای آنها را به بالاترین سطح ممکن رسانده‌ایم.
معاون شهردار منطقه ۴ افزود: تحقق برنامه‌های عمرانی منطقه نتیجه همدلی و همکاری بین شهرداری منطقه و شهروندان است که با درک و شفافیت، در مسیر پیشرفت شهری گام برمی‌داریم.

مرمت، بهسازی و رفع مشکلات معابر شهری
در این بازدید، مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی سازمان‌ها به بررسی دقیق وضعیت اجرای عملیات مرمت جداول تخریب‌شده، نصب سنگدال‌ها، هم‌سطح‌سازی دریچه‌ها و رفع ناهمواری‌های موجود در پیاده‌روها پرداخت. وی ضمن تاکید بر لزوم سرعت‌بخشی به پروژه‌های عمرانی گفت: شهرداری‌های نواحی می بایست با حمایت‌های اجرایی و تخصیص بودجه مناسب در زمینه نگهداشت معابر، فعالیت‌های خود را هدفمندتر پیش ببرند.

مطالبات شهروندان و ارتقای کیفیت خدمات
سید محمد فیاض با اشاره به افزایش مطالبات شهروندان در مناطق مختلف تهران تصریح کرد: در گذشته شاید اولویت نیازهای شهروندان از شهرداری این منطقه کمتر بوده باشد، اما امروزه شاهد افزایش قابل‌توجه خواسته‌های مردم هستیم که ضرورت دارد شهرداری منطقه و نواحی مربوطه برای پاسخگویی سریع و بهینه اقدامات خود را منسجم‌تر کنند.

لزوم هماهنگی برای گشت‌های مشترک
مدیرکل هماهنگی فنی و عمرانی در پایان بر ضرورت هم‌افزایی و هماهنگی بیشتر میان شهرداری منطقه ۴ و اداره کل تاکید کرد و اظهار داشت: معاونت فنی و عمرانی منطقه می بایست با همکاری شهرداران نواحی، گشت‌های مشترک دوره‌ای برگزار کند تا ضمن ارزیابی وضعیت موجود، برنامه‌ریزی دقیقی برای ادامه اقدامات عمرانی صورت گیرد
این بازدید با ارائه گزارش دقیق وضعیت معابر و برنامه‌ریزی برای رفع مشکلات موجود، به پایان رسید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.