Categories: راه و مسکن

پاسخ بازرسی وزارت راه و شهرسازی درباره فرود اضطراری ۳ پرواز

به گزارش تجارت گردان به نقل از وزارت راه و شهرسازی پیرو گزارش بخش خبری ۲۰ و ۳۰ و مطالبه از وزارت راه و شهرسازی، حسین مذنب، مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و حقوق شهروندان وزارت راه و شهرسازی در خصوص این سه پرواز توضیحاتی ارائه کرد.

مدیرکل بازرسی وزارت راه و شهرسازی با بیان اینکه سه پرواز ایران ایر تور، کاسپین و کیش ایر مجبور به فرود اضطراری در هفته گذشته شدند، گفت: بر اساس پیگیری‌های صورت گرفته شرکت‌ها مطابق با موارد قانونی شیوه‌نامه ۱۹۴۰ حقوق مسافر سازمان هواپیمایی کشوری عمل کرده‌اند.

مذنب در خصوص اطلاعات تکمیلی درباره پرواز کیش ایر به مقصد تهران، توضیح داد: با توجه به نقص فنی هواپیما و فرود در اصفهان، رئیس ایستگاه شرکت هواپیمایی کیش ایر با حضور در میان مسافران و اعلام بازگشت هزینه کامل بلیت همه مسافران دو راه را برای ادامه سفر پیشنهاد داد که شامل انتظار برای ورود هواپیمای جایگزین (با توجه به نیمه شب بودن رخداد تعطیلی شبانه مهرآباد ساعت تاخیر انجام می‌شود) و دومین پیشنهاد تهیه تاکسی فرودگاه برای مسافران به تهران بود.

وی افزود: از ۱۵۰ مسافر پرواز ۱۳۰ نفر با تاکسی فرودگاه  به تهران انتقال یافتند و ۲۰ نفر منتظر پرواز جایگزین ماندند. ۲۰ مسافر مانده، صبح روز بعد و پس از پذیرایی با پرواز اختصاصی جایگزین به تهران منتقل شدند.

همچنین رضا صدیق نیا مدیرکل دفتر نظارت بر فرودگاه‌های سازمان هواپیمایی کشوری ضمن ابراز تأسف از نارضایتی و اعتراض مسافران پروازهای مذکور،  نقص فنی را علت بروز مشکل برای این پروازها اعلام و تاکید کرد: مسافران می‌توانند با توجه به شیوه نامه حقوق مسافر سازمان هواپیمایی کشور، شکایت خود را در سامانه حقوق مسافر ثبت کنند. این شکایت رسیدگی می‌شود و خسارت مسافران جبران خواهد شد.

از سوی دیگر سازمان هواپیمایی کشوری نیز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که به دنبال بروز هرگونه رویداد، تاخیر و یا لغو پرواز، بلافاصله و حتی قبل از رسانه‌ای شدن موضوع در جریان امور قرار گرفته و بررسی‌های خود را آغاز می‌کند. در این اطلاعیه اولویت اصلی سازمان هواپیمایی کشوری، امنیت و ایمنی پروازها اشاره شده و بر همین اساس شرکت‌های هواپیمایی تا زمانی که ایمنی و امنیت مسافران تضمین نشود اجازه ادامه پرواز را نخواهند یافت.

سازمان هواپیمایی کشوری تاکید کرده است که شرکت‌های هواپیمایی علاوه بر رعایت مقررات مربوط به رعایت ایمنی و امنیت پرواز ملزم به رعایت حقوق مسافران محترم نیز هستند و چنانچه در بررسی‌های صورت گرفته قصور یا تخلفی در رعایت مقررات مشاهده شود، سازمان هواپیمایی کشوری ضمن  پیگیری و الزام شرکت‌های هواپیمایی بر جبران کاستی‌ها هرگونه قصور یا تخطی از قوانین در رعایت الزامات عملیاتی و حقوق مسافر، در صورت لزوم محدودیت یا لغو مجوزهای عملیاتی و مسیرهای پروازی شرکت‌های هواپیمایی را نیز در دستور کار قرار می‌دهد.

فتحنایی

Recent Posts

اهمیت یافتن مسیرهای مالی جدید برای شرکت‌های پتروشیمی/ تأمین مالی هر پروژه، نسخه مجزای خود را دارد

در نشست تخصصی نوآوری در تأمین مالی و تأمین مالی نوآوری تأکید شد که شیوه‌ها…

13 ساعت ago

نژاد سلیم: از حداقل ۸ سال قبل درباره متانول و مازاد بازار آن هشدار داده شد/ طرح‌های شناسایی بازارهای آینده پتروشیمی یک ضرورت است

در نشست تخصصی استراتژی‌های نوآورانه در راستای تنوع در محصولات پتروشیمی، بهینه‌سازی زنجیره تأمین و…

13 ساعت ago

آینه صنعت پتروشیمی در ایران پتروکم/ شریعتمداری صدای صاحبان صنایع را شنید

نمایشگاه ایران پتروکم در حالی بعد از ۳ روز به کار خود پایان داد که…

13 ساعت ago

عملکرد ۹ ماهه شرکت فولاد خوزستان در ۳ سال گذشته چگونه بود؟

شرکت فولاد خوزستان در ۹ ماهه سال ۱۴۰۳ با کسب درآمد ۵۴,۸۱۱ میلیارد تومان، رشد…

13 ساعت ago