Categories: بانک و بیمه

پرداخت تسهیلات دانش بنیانی ١٠۶ هزار میلیاردی بانک صادرات ایران

روابط‌عمومی بانک صادرات ایران به نقل از خبرگزاری فارس، این بانک یک بانک ٧٠ ساله و پرقدمت در تمامی بخش‌ها در کشور ما است که در حدود ۵٠ میلیون حساب دارد و بیش از ۴۵ میلیون از جمعیت کشور از مشتریان این بانک به شمار می‌روند.
این بانک به عنوان اولین بانک دارای حساب سرمایه در گردش کشور است و در حال حاضر با سرمایه‌ای معادل با ١٧۵ هزار میلیارد و ٣۵٣ میلیون و ٩٧٢ هزار ریال از جمله مهمترین شرکت‌های فعال بورسی است.
بر طبق آخرین گزارش منتشر شده از بانک صادرات ایران (گزارش ماهانه منتهی به تیر ١۴٠١)، درآمدهای محقق شده از محل تسهیلات اعطایی در این بانک در ۴ ماهه ابتدایی سال ١۴٠١ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با ٢٣ درصد رشد همراه شده و از بیش از ٩٨ هزار میلیارد به ١٢١ هزار میلیارد ریال افزایش یافته است.
از کل درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی این بانک در ۴ ماهه نخست سال ۴١ درصد به اوراق مرابحه تعلق دارد. همچنین در طول این دوره، بانک صادرات ایران در حدود ٨٨ هزار میلیارد ریال در اوراق بدهی و بیش از ٢٣۶ هزار میلیارد ریال در سهام سرمایه‌گذاری کرده است.

پیشروی بانک صادرات ایران در تحقق شعار تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرینی
بانک صادرات ایران در راستای شعار سال ١۴٠١ مبنی بر سال تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین، در بحث اعطای تسهیلات، اعتبارات و تامین ارز به واحد های تولیدی پیشرو است و با تسریع ارائه خدمات بانکی، مانع‌زدایی از تولید را با جدیت در دستور کار خود قرار داد و با پرداخت روان‌تر اعطای تسهیلات، خدمات‌رسانی به واحدهای تولیدی را سرعت بخشید.
این بانک در سال ١۴٠٠ بیش از ٨۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات و تعهدات را در همین راستا پرداخت کرد. همچنین حمایت های این بانک از شرکت های دانش بنیان عضو صندوق نوآوری و شکوفایی در سال گذشته با پرداخت ۶ هزار و ٣٠٠ میلیارد ریال تداوم داشت.
این بانک علاوه بر پرداخت تسهیلات ریالی از این شرکت‌های با پرداخت ضمانتنامه و اعتبارات اسنادی حمایت نمود، به نحوی که ٢٣ شرکت دانش بنیان بزرگ و ۶٧ شرکت دانش بنیان عضو صندوق نوآوری و شکوفایی از این حمایت ها بهره مند شدند.

پرداخت تسهیلات حمایتی بانک صادرات ایران
بانک صادرات ایران در همین راستا از ابتدای شهریور ١۴٠٠ تا پایان مرداد ١۴٠١ که مصادف با یکسال از طول عمر دولت سیزدهم می‌باشد، ٣۵٣ تسهیلات دانش بنیان را به عنوان تسهیلات حمایتی و تکلیفی پرداخت نمود، که معادل با ١٠۶ هزار میلیارد و ٨٨١ میلیون ریال شده است.
میزان تسهیلات قرض‌الحسنه حمایتی و تکلیفی مقرر برای بانک صادرات ایران در سال جاری ١٠ برابر افزایش یافته است که بخش زیادی از نقدینگی بانک را به خود اختصاص داده است. هرچند برای افزایش تعامل بیشتر با واحدهای اقتصادی باید گردش نقدینگی را به سمت تولید افزایش داد.
طبق گزارش ٣ ماهه این بانک حدود ۵۵٨ هزار میلیارد ریال از دولت مطالبات دارد که تا پایان سال ١۴٠٠ هم این مطالبات وجود داشته و هنوز از این جهت وصولی برای بانک اتفاق نیفتاده است. این مسئله یکی از عواملی می‌تواند باشد که بانک را در جهت ایجاد منابع دچار مشکل نماید، اما بانک صادرات تلاش دارد تا با ارائه طرح‌های مختلف و متنوع در چارچوب مقررات بانک مرکزی این خلا را در کوتاه ترین زمان ممکن مرتفع کند و البته که امیدواریم، دولت در این زمینه کمک های لازم را در راستای تحقق هدف اقتصادی دانش بنیان به بانک داشته باشد.
از آنجا که بانک‌ها غیر از سپرده‌های خود و سرمایه‌های مردم از منابع دیگری بهره‌مند نمی‌گردند، مردم می‌توانند با افزایش سپرده‌های خود سبب یاری رساندن به بانک ها در جهت انجام تکالیف و مسئولیت‌های اجتماعی شوند.

فتحنایی

Recent Posts

حضور پررنگ بانک سینا در مهمانی ۱۰ کیلومتری عید غدیر

همزمان با برگزاری میهمانی عید غدیر در شهرهای مختلف کشور، بانک سینا موکب پذیرایی از…

8 ساعت ago

انتصاب جناب آقای دکتر ظهرابی به سمت معاونت فناوری اطلاعات موسسه اعتباری ملل

دکتر مسعود ظهرابی طی حکمی از سوی مدیرعامل محترم موسسه اعتباری ملل از اول تیرماه…

8 ساعت ago

راه‌اندازی سیستم چت آنلاین در بانک پاسارگاد

بانک پاسارگاد با هدف ارائه خدمات نوین بانکی و ارتقای سطح کیفی خدمات، سیستم چت…

8 ساعت ago

مزایده عمومی املاک مازاد بانک اقتصادنوین

بانک اقتصادنوین در راستای اجرای«قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر» و رعایت حداکثری دستورالعمل‌های بانک مرکزی…

8 ساعت ago

مراسم تکریم سادات در بانک صنعت و معدن

در آستانه عید سعید غدیر خم مراسم تکریم سادات با حضور حسین عسکری رییس هیات…

8 ساعت ago

بهره برداری از سایت جدید بانک ملت همزمان با عید سعید غدیرخم

همزمان با عید سعید غدیرخم، نسخه آزمایشی وب سایت جدید بانک ملت با امکانات ویژه…

8 ساعت ago