×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
پشت پرده اختلافات سایپا و صادقی چه بود؟/ همه چیز درباره لیست خرید صادقی

به گزارش ایسنا، بعد از استعفای ابراهیم صادقی از سرمربی‌گری تیم فوتبال سایپا، همگان تصور می‌کردند با توجه به شخصیت آرام و بی حاشیه صادقی و از طرفی سکوت این مدیران، تغییری بی حاشیه را در تیم فوتبال سایپا شاهد خواهیم بود اما اختلافات در مدیریت و هیات‌مدیره این باشگاه کار را به جایی رساند که تا نام صادقی هم برای دعواهای داخلی این باشگا به میان کشیده شود. در این میان انتقاداتی به نحوه جذب برخی بازیکنان سایپا مطرح و عنوان شد که صادقی با وجود اینکه می‌دانست لیست نفراتش جذب نشده، به واسطه قرارداد سنگینی که منعقد کرده بود، سکوت کرد تا مسئولان این باشگاه نفرات مد نظر خود را جذب کنند.

اکنون ایسنا به اطلاعات مستند دست پیدا کرده که زوایای پرابهام حاشیه‌های اخیر این باشگاه را روشن‌تر می‌کند.

۱- میزان قرارداد ابراهیم صادقی با باشگاه سایپا حرف‌وحدیث‌های فراوانی مطرح است، اما به نظر می‌رسد صادقی برای یک فصل قرارداد ۸۰۰ میلیونی امضا کرده که از این از این مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان دریافت کرده و با توجه به استعفایی که داده، عملا باقی‌مانده مطالباتش را نخواهد گرفت.

این رقم با توجه به رقم قرارداد سرمربیان لیگ برتری، می‌توان گفت از قراردادهای ارزان قیمت لیگ محسوب می‌شود.

۲- ابراهیم صادقی برای لیگ بیستم، نام چند بازیکن را به صورت مکتوب در اختیار باشگاه سایپا قرار داده تا مدیران این باشگاه برای مذاکره و جذب این نفرات اقدام کنند. در این لیست

در خط دفاع نام فریبرز گرامی، وحید محمدزاده و عقیل کعبی، احمد موسوی و حسین ساکی

در پست هافبک دفاعی حمید بوحمدان و علیرضا علیزاده

در پست هافبک هجومی آرش رضاوند، سروش رفیعی و محمدرضا عباسی

در پست وینگر بابک مرادی، میلاد جهانی، فراز امامعلی و حسین مالکی

در خط حمله علی قربانی، شروین بزرگ، یونس شاکری و مرتضی تبریزی دیده می‌شوند. قرار بر این بود در هر پست یکی از این نفرات جذب شود اما به خاطر دستمزد چند میلیاردی برخی از این نفرات، سایپایی‌ها عملا در جذب این نفرات به غیر از فریبرز گرامی و حسین مالکی، ناکام می‌مانند.

بعد از این موضوع ظاهرا ابراهیم صادقی بازیکنان جایگزین را در پست‌های مختلف معرفی می‌کند تا با قیمتی به مراتب پایین‌تر، ساپیا آنها را جذب کند. در کنار این نفرات تاکید ابراهیم صادقی بر این بود که این باشگاه تلاش کند تا آرمان رمضانی و آرمین سهرابیان را حفظ کند اما درخواست‌های میلیاردی این بازیکنان هم باعث شد سایپا عملا در حفظ این دو بازیکن هم موفق نباشد.

در این میان اما صادقی که ۲۱ سال چه به عنوان بازیکن و چه مربی در سایپا حضور داشته است، تلاش کرده، اینکه باشگاه درخواست‌های فنی‌اش را برآورده نکرده را رسانه‌ای نکند و به نوعی علیه مدیران باشگاه موضع نگیرد و در یک رویه‌ی حرفه‌ایی از بازیکنان تیمش (هرچند در لیست اول نبودند) حمایت کند تا آنها با روحیه مضاعف بازی کنند و به نوعی تصور نکنند به عنوان بازیکن جایگزین جذب شده‌اند.

۳- ابراهیم صادقی در دوفصلی که سرمربی سایپا بود، برنامه‌ مکتوبی با توجه به بودجه و اهداف این باشگاه ارائه کرده بود. در فصل اول قرار بود تیم جوانگرایی کند و با هزینه کمی علاوه بر بازیکن سازی، در پایان فصل در رتبه‌های بین هشتم تا دوازدهم قرار بگیرد که  سایپا در فصل نوزدهم در جایگاه چهاردهم قرار گرفت اما توانست بازیکنان جوان زیادی معرفی کند و با میانگین سنی ۲۳.۳ به عنوان یکی از جوان ترین تیم‌های لیگ برتر لقب بگیرد.

در لیگ بیستم برنامه مکتوب صادقی برای سایپا بر این قرار بود که این باشگاه علاوه بر روند جوانگرایی، چند بازیکن با تجربه جذب کند تا در پایان فصل در رتبه‌هایی بین هشتم تا دهم قرار بگیرد. این هدف‌گذاری‌ها در سایپا نشان می‌داد مدیران وقت این باشگاه عملا علاقه‌ای به سرمایه‌گذاری برای جذب ستاره‌ها و رقابت در کورس قهرمانی نداشتند اما به نظر با ورود مدیران فعلی، انتظارات برای کسب نتیجه بالا رفت درحالی تیم با هزینه اندک بسته شده بود.

در دوران حضور صادقی، او توانست ۱۵ بازیکن جوان را از آکادمی سایپا به تیم بزرگسالان بیارود که تعدادی از آنها به تیم ملی امید دعوت شدند و عملا راه برای معرفی آنها به فوتبال ایران باز شد.

۴- درباره ابراهیم صادقی و عملکرد فنی‌اش قطعا ضعف‌ها و نقدهایی وجود دارد که این مربی جوان برای موفقیت بیشتر برای رفع ضعف‌ها باید اقدام کند اما رفتار مدیران باشگاه با او که یک بازیکن سابق و مربی فعلی “وفادار” به باشگاه عجولانه بود. صادقی که به مرد نارنجی مشهور است، می‌توانست بماند و اخراج شود و تمام باقی‌مانده طلبش تا پایان فصل را از سایپا مطالبه کند اما وقتی دید مدیرعامل و هیات‌مدیره از نتایج او رضایت ندارند، با خواست آنها استعفا داد تا دست باشگاه برای ایجاد تغییرات فنی باز باشد. با این حال طبق گفته ابراهیم صادقی، مدیرعامل این باشگاه حتی پاسخ استعفای پیامکی او را هم نداده است.

در پایان امید است که روند تصمیم سازی در باشگاه ساختارمند سایپا به گونه‌ایی طی شود که رویکردهای سازندگی این باشگاه کمرنگ نشده و کسب نتیجه فدای اهداف سازندگی این باشگاه موثر نشود.

انتهای پیام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.