×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از  باشگاه خبرنگاران جوان، از روز دوشنبه تصاویری مربوط به سگ کشی از طریق تزریق اسید در شبکه های اجتماعی منتشر شد که به سرعت واکنش دوستداران محیط زیست و حیات وحش را برانگیخت.

در پی شدت اعتراضات در فضای مجازی اسماعیل نعمت زاده شهردار کهریزک در همان روز واکنش تدافعی انجام داد و با تکذیب این خبر گفت: از منتشر کننده این تصاویر شکایت خواهیم کرد.

صبح دیروز هم حناچی شهردار تهران اعلام کرد: این فیلم متعلق به سال ۹۶ است، اما ما برای کاهش حساسیتها به این موضوع پیمانکار را خلع کردیم.

اما ساعتی بعد سید آرش حسینی میلانی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران با انتشار توئیتی نوشت: متاسفانه خبر تزریق و کشتار سگها صحت دارد و توسط یکی از پیمانکاران شهرداری انجام شده است و مقصرات این حادثه برخورد سازمانی خواهد شد.

میلانی

اما نکات قابل تامل دیگری در این حادثه وجود دارد، که این توئیت برای پاسخ به آن کافی نیست.

اول اینکه برخورد سازمانی و خلع مسئولیت، حداقل اقدامی است که شهرداری تهران انجام می دهد و از آنجایی که برابر قانون حیوان آزاری جرم محسوب می شود، خواسته دوستدارن حیات وحش و محیط زیست معرفی عاملان و آمران سگ کشی به مراجعه قضایی است.

دوم اینکه شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهرداری تهران قراردادی به مبغ ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان با شرکت «آریا دام پرور البرز» بسته که موضوع آن « فعالیت های کلینیکی و نگهداری نقاهتگاه سگ های غیر مفید مراکز آراد کوه» بسته است و اکنون این سوال پیش می آید که حالا بعد از صدور قرار خلعیت برای پیمانکار تکلیف آن ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان چه می شود.

نکته قابل توجه این است که اگرچه شهرداری تهران اعلام کرده که تصاویر منتشر شده مربوط به ۲ سال گذشته است، اما قرارداد شهرداری با پیمانکار متخلف از تاریخ ۱۰ تیر ۹۷ اغاز شده است.

پشت پرده سگ‌کشی با آمپول اسید در آرادکوه/ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دستمزد برای سگ‌کش‌ها

سید آرش حسینی میلانی عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در مورد برخورد قضایی هم در حال جمع آوری مستندات هستیم تا به شکل موثر ترتیب اثر داده شود.

سخنگوی کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران  تصریح کرد: اگرچه گفته می‌شود که این فیلم متعلق به سال ۹۶ است اما مستنداتی وجود دارد که نشان می‌دهد سگ‌کشی به اشکال مختلف همچنان ادامه داشته و پیمانکار مرتکب این تخلف شده است.

او با بیان اینکه ممکن است سگ‌کشی فعلی مانند آنچه که در فیلم نشان داده می‌شود از طریق تزریق اسید نباشد، اظهار کرد: از آنجایی که افراد موثقی به من مستنداتی ارایه داده‌اند که همچنان اقدام به سگ‌کشی می‌شود لذا اصل موضوع سگ‌کشی از نظر من صحت دارد.

میلانی  با تاکید بر اینکه پیمانکار این پروژه باید در لیست سیاه قرار گیرد و دیگر به آن پروژه‌ای سپرده نشود، اظهار کرد: تنبیه اصلی، این است که پیمانکار حذف می‌شود، ولی گزارشاتی هم که ناظر کارفرما ارائه کرده باید به دقت بررسی شود تا مشخص شود در چه مقطع زمانی این تخلف رخ داده است.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه مبنای ما در حادثه سگ‌کشی تنها فیلم انتشار یافته در روزهای اخیر نیست، گفت: بر اساس مستنداتی که به کمیته محیط زیست شورا رسیده، در چند ماه اخیر هم سگ‌کشی انجام شده است.

حالا حسن خلیل آبادی عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران هم دست به کار شده تا با بررسی این موضوع به سرنخهای قابل استناد دست یابد.

او پس از پیگیری‌های خود با انتشار عکسی از لاشه سگها در توئیتی نوشت: متاسفانه کشتار فجیع سگهای خیابانگرد صحت دارد… در بازدید شب گذشته‌ام از محوطه، شاهد حضور خودروی حامل لاشه سگ‌ها در محل بودم!

میلانی

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.