به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی پترول، در مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت گروه سرمایهگذاری و توسعه صنایع تکمیلی پتروشیمی خلیج فارس رشید قانعی عنوان کرد :
در خصوص تامین مالی پروژهها گفته شد: تامین مالی پروژهها در کشور بسیار سخت شده است زیرا نرخهای بهره بسیار بالا رفته است. تسهیلات دهی بانکها هم به شدت کاهش یافته و بانکها به شرکتهای تولیدی به سختی وام میدهند. اما با این وجود بسیار سال پر رونقی را در سال گذشته همچون رویه ۲.۵ سال گذشته طی کرد.
۱۰ هزار میلیارد ریال اوراق مرابحه برای پتروشیمی ارغوان گستر ایلام و ۱۰۰۰۰ میلیارد ریال برای پتروشیمی صدف خلیج فارس تامین مالی شده است. همچنین ۵۰۰۰ میلیارد ریال اوراق مرابحه برای شرکت نگین سنقر تامین مالی انجام شده است.
پیشرفت فیزیکی در پتروشیمی صدف خلیج فارس به ۹۵.۷ درصد رسیده است.
طی یک سال گذشته حدود ۲۸ درصد حقوق مالکانه شرکت افزایش یافته است.
نرخ بازدهی داراییها رشد ۸۲ درصدی داشته است.
شرکت در سال مالی گذشته حدود ۸۰۰ میلیارد تومان از سهام های پرتفوی خود را تبدیل به سبد بهینه تری کرده است.
پیگیری در خصوص تامین خوراک ارزان و پایدار پتروشیمی ایلام که منجر به قرارداد و خرید +c3 و اتیلن شده است.
پیگیری در راستای اصلاح کورههای سولفات پتاسیم پتروشیمی ارومیه در راستای افزایش میزان تولید و همچنین پیگیری برای تامین کاتالیست اوره در راستای افزایش ظرفیت تولید پتروشیمی لردگان از پیگیریهای ویژه پترول بوده است.
در پتروشیمی ایلام رشد ۱۳ درصدی در تولید را تجربه کردیم.
با عنایت به عدم تناسب قیمتی پلی اتیلن با اتیلن و قیمت تمام شده کارگروهی در همین راستا با محوریت پترول جهت تامین نرخ فروش اتیلن تشکیل که منجر به بهینهسازی نرخ فروش شده است.
با توجه به اتلاف محصولات تولیدی اتیلن در مخازن ذخیره قراردادی در سال ۲۰۱۶ منعقد و به استمداد دعاوی مطروحه از سال ۲۰۱۸ راکد ماند که مذاکرات در این خصوص انجام و قرارداد BOGدر راستای کاهش اتلاف اتیلن منعقد شده است.
در راستای افزایش ظرفیت پلی اتیلن قرارداد تامین اتیلن از خط اتیلن غرب با شرکت پتروشیمی گچساران منعقد شده که این مهم باعث رسیدن واحد به ظرفیت اسمی شده است.
با توجه به نزدیکی راهاندازی پتروشیمی ارغوان گستر در راستای افزایش تولید پلی پروپیلن قرارداد تامین خوراک سی تری پلاس با پتروشیمی گچساران منعقد شده است.
در راستای ایجاد زنجیره ارزش سولفات آمونیوم واحد npk با استفاده از ظرفیت مهندسی و ساخت پتروشیمی ارومیه در ۶ ماه اجرا و به مرحله بهرهبرداری رسیده است.