×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۵ اسفند , ۱۴۰۴
پیشرفت ۵۷ درصدی خط انتقال آب دریای عمان به اصفهان

به گزارش تجارت گردان به نقل از ایراسین، جلسه بررسی پیشرفت انتقال آب به فلات مرکزی به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور و با حضور وزرای نیرو و صمت، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، مسئولان دستگاه‌های مربوطه و دیگر مدیران بنگاه‌های بزرگ اقتصادی کشور برگزار و گزارشی از میزان پیشرفت پروژه‌های انتقال آب دریای عمان و خلیج فارس به شرق و فلات مرکزی کشور ارائه شد.

محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه تاکید کرد: موضوع آب تاثیر اساسی بر معیشت،‌ رفاه و امنیت غذایی مردم دارد و با توجه به دسترسی‌های ایران به دریا و ساحل در شمال و جنوب کشور و ایجاد یک شبکه انتقال آب سراسری در داخل، بخش بزرگی از مسئله تنش آبی در دولت سیزدهم مرتفع خواهد شد.

 پروژه انتقال آب از دریای عمان به فلات مرکزی در فاز نخست با پیشرفت ۵۷ درصدی تا اوایل سال آینده به استان اصفهان می‌رسد؛ شایان ذکر است، شرکت فولاد مبارکه از ابتدای اجرای این پروژه ملی، مشارکت و سرمایه‌گذاری موثری داشته است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...