به گزارش ایسنا، انتظارها برای برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال به سر آمده و کمتر از ۴۸ ساعت آینده تکلیف ریاست فدراسیون فوتبال و اعضای هیات رئیسه این فدراسیون مشخص خواهد شد. مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال متشکل از ۸۹ عضو (فقط ۸۷ عضو در مجمع حق رای خواهند داشت) روز یکشنبه ساعت ۱۰ صبح در سالن اجلاس سران گرد هم میآیند تا تکلیف مهمترین ورزش ایران را تعیین و آینده این ورزش را به دستان ریاست جدید و اعضای هیات رئیسه واگذار کنند.
برگزاری انتخابات این فدراسیون در شرایطی است که یک سال قبل کمتر کسی تصور میکرد بعد از ایرادهای فیفا به اساسنامه این فدراسیون و مشکلاتی که در ادامه در مسیر تصویب اساسنامه به وجود آمد، انتخابات در سال ۹۹ برگزار شود اما بالاخره مجمع انتخاباتی فردا تشکیل میشود و در حضور وزیر ورزش و معاون وی، صاحبان آرا تکلیف ۱۱ عضو هیات رئیسه را مشخص خواهند کرد.
حساسترین بخش این انتخابات، مربوط به رقابت چهار نامزد ریاست فدراسیون فوتبال است که برخلاف پیشبینیها، هیچ یک از انتخابات کنارهگیری نکردهاند. این موضوع به این معنی است که هر چهار نفر نسبت به موفقیت خود در این انتخابات امیدوار هستند و قرار نیست کسی به نفع کس دیگری کنار برود و احتمالا در رقابتی نزدیک، صاحب طبقه پنجم ساختمان فدراسیون فوتبال و اتاق ریاست خواهد شد.
مصطفی آجرلو، شهابالدین عزیزی خادم، کیومرث هاشمی و علی کریمی (به ترتیب حروف الفبا) چهار نفری هستند که پا به این عرصه گذاشتهاند و با برنامههای خود امیدوار به خروج فوتبال ایران از رکود هستند و قصد دارند فدراسیونی بدهکار را از بحران خارج کنند.
به جز صندلی ریاست، باید تکلیف ۱۰ کرسی هیات رئیسه هم مشخص شود. بعد از تعیین ریاست فدراسیون فوتبال، نوبت به رای گیری برای سه نامزد پیشنهادی رئیس جدید برای سمتهای نایب رئیس اول، دوم و سوم (بانوان) است. اعضای مجمع به نفرات معرفی شده رای خواهند داد و کسی که ۵۰ درصد آرا را به دست آورد، میتواند همراه با رئیس جدید راهی ساختمان سئول شود.
در ادامه حاضران برای سمتهای باقی مانده در هیات رئیسه رای گیری میکنند. از میان داوطلبان، دو نفر از میان مدیران عامل باشگاهها، دو نفر از میان روسای هیاتهای فوتبال و همینطور سه نفر از میان کارشناسان انتخاب خواهد شد.
در این بخش هم نفراتی که در هر بخش بیشترین آرا را به دست بیاورند، راهی هیات رئیسه میشوند که با توجه به تعدد نامزدها، احتمالا آرا میان افراد مختلف تقسیم خواهد شد و رقابت سختتر از بخش ریاست است.
انتهای پیام