به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان شهرام رضایی در مصاحبه با رادیو درخصوص الزام استفاده از کارت سوخت که از امروز اجرایی شده، گفت: «حدود دو ماه است که از مردم خواهش کردیم برای سوختگیری بنزین از کارت شخصی استفاده کنند؛ چراکه پیش از این کارتهای سوخت در نقاط مرزی مورد سوءاستفاده قرار میگرفت».
وی از همراهی مردم برای جلوگیری از قاچاق و فعال شدن کارت سوخت قدردانی کرد و گفت: «کماکان کارت جایگاهداران نیز برای سوختگیری در اختیار مردم است و به مرور این کارتهای سوخت فقط به لیتراژ محدود میشود».
رضایی ادامه داد: «اگر مردم تا امروز کارت سوخت خود را دریافت نکردهاند یا کارتشان مفقود شده، میتوانند به دفاتر خدمات مشترکین مراجعه و کارت المثنی درخواست کنند».
این مقام مسئول در شرکت پخش فرآوردههای نفتی افزود: «در حال حاضر هیچ محدودیتی برای استفاده از کارت جایگاهداران نیست و به مرور که مطمئن شویم همه مردم کارت خود را دریافت کردهاند، استفاده از کارت جایگاهداران تنها محدود به لیتراژ میشود».
رضایی در ادامه مصاحبه با رادیو گفتوگو اظهار کرد: «۲۳میلیون کارت هوشمند سوخت وجود دارد که شامل دیزل و موتور میشود. از این میان نزدیک ۳ و نیم میلیون درخواست کارت المثنی کردهاند که بیش از نیمی از آن را بهدست مردم رسانده ایم».
وی ادامه داد: «هم اینک هیچ دغدغهای وجود ندارد؛ چراکه میزان کارتهای باقیمانده طی ماههای آینده بهدست مردم میرسد و کارت جایگاهداران نیز در اختیار مردم خواهد بود».
رضایی همچنین درخصوص برخی اخبار مبنی بر افزایش قیمت بنزین گفت: «همه این سخنان گمانهزنی است، اما در وزارت نفت برای افزایش قیمت یا سهمیهبندی باید دستوری دریافت کنیم و تا این لحظه مصوبات دولت و مجلس حمل بر سهمیهبندی یا افزایش قیمت نبوده است».
مدیر برنامهریزی شرکت پخش فراوردههای نفتی جمعآوری اطلاعات دقیق برای توزیع بنزین و ممانعت از قاچاق را دو هدف اصلی برای احیای کارت سوخت دانست و افزود: «تا زمانیکه این کالای استراتژیک با قیمت پایین در کشور توزیع میشود، قاچاق نیز وجود دارد و کارت سوخت یکی از اصلیترین محورهاست».
رضایی خاطرنشان کرد: «تا این لحظه کارت هوشمند در حوزه قاچاق و استخراج اطلاعات کمک کرده، ولی اینکه چه تصمیمی در آینده برای بنزین گرفته شود، در ید قدرت مجلس و دولت خواهد بود».
https://tejaratgardan.ir/?p=17369