کاهش روزانه ۶۰ درصدی تولید آهن اسفنجی به دلیل محدودیت گازرسانی به فولاد مبارکه

به گزارش تجارت گردان ، جواد نیلی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص محدودیت تحویل گاز به صنایع از جمله فولاد مبارکه و تاثیر آن بر فعالیت این مجموعه بزرگ فولادی، اظهار کرد: محدودیت های تامین گاز آسیب تجهیزاتی چندانی نمی زنند، اما منجر به کاهش تولید و افزایش هزینه های محصول می شود.

وی افزود: با توجه به محدودیت های سنگین تحویل گاز به مجموعه فولاد مبارکه طی دو سال گذشته، تولیدات آن دچار نوسانات شدید می شود و بعضا میزان تولید روزانه به کمتر از ۵۰ درصد هم می رسد.

مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه اصفهان با اشاره به اینکه برخی از واحدهای تولیدی همچون نیروگاه ها بعد از محدودیت تحویل گاز، امکان استفاده از سوخت دوم را دارند، گفت: در مجموع مدول های احیای مستقیم امکان استفاده از سوخت دوم را ندارند و تنها از طریق سوخت گاز می توانند فعالیت کنند، بنابراین با محدودیت تامین گاز با توقف گسترده و شدید در مجموعه های تولیدی مواجه می شویم.

وی به تجربه این محدودیت ها توسط شرکت فولاد مبارکه از سال های گذشته تاکنون، گفت: فولاد مبارکه برای به حداقل رساندن خسارت های ناشی از کاهش تولید، با وجود فصل سرما بسیاری از تعمیرات خود را در این مقطع زمانی انجام می دهد تا افت تولید را به حداقل برساند.

نیلی تاکید کرد: شرکت فولاد مبارکه با وجود محدودیت های برق در تابستان، محدودیت گاز در زمستان و محدودیت آب در طول سال، با برنامه ریزی های منسجم به اهداف تولیدی خود می رسد.

وی درباره کاهش تولیدات فولاد مبارکه به دلیل محدودیت تحویل گاز و نگرانی بابت تحویل تعهدات خود به بورس کالا و صادرات، اظهار کرد: سعی فولاد مبارکه این است که در تحویل عمده تعهدات خود دچار تاخیر نشود و حتی سال گذشته با وجود محدودیت ۵۰ روزه گاز، با برنامه ریزی منسجم، تمام تعهدات خود را انجام داد.

مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه اصفهان توضیح داد: فولاد مبارکه سال گذشته بخشی از تولیدات خود را قبل از شروع فصل سرما انجام داد که در زمستان با مشکل عدم تحویل تعهدات مواجه نشود.

وی پیش بینی کرد: به دلیل محدودیت های تحویل گاز، تولید واحدهای احیای مستقیم فولاد مبارکه به صورت روزانه منجر به کاهش ۶۰ درصدی تولید آهن اسفنجی می شود، بنابراین خواست ما از مجموعه وزارت نفت رفع این مشکل است.

نیلی همچنین یادآور شد: شرکت فولاد مبارکه روزانه نیازمند ۹ میلیون و ۵۰۰ هزار مترمکعب گاز است که به دلیل محدودیت های تامین گاز به دلیل فصل سرما، میزان تحویل گاز به آن حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.

وی تاکید کرد: در حال حاضر عمدتا مدول های احیای مستقیم دچار محدودیت هستند، اما بقیه واحدهای فولاد مبارکه که مصارف کمتری دارند، تولید خود را حفظ می کنند تا با حفظ بازار، موجب اختلال در بازار نشوند که البته در صورت استمرار محدودیت افت تولید به واحدهای پایین دست نیز می رسد.

فتحنایی

Recent Posts

معرفی ربات سرویس‌دهنده CLOi ال‌جی،مجهز به هوش مصنوعی برای پذیرایی و مراقبت‌های بهداشتی

تازه‌ترین ربات خودران شرکت ال‌جی، با طراحی چهار در و شش چرخ و سیستم تعلیق…

8 ساعت ago

حضور شرکت وثوق از هلدینگ فناوری اطلاعات بانک ملت در الکامپ ۱۴۰۳ به عنوان ارائه‌کننده خدمات معتمد مالیاتی (TSP)

بیست و هفتمین دوره نمایشگاه بین المللی الکامپ ۱۴۰۳ با حضور شرکت توسعه اعتماد وثوق…

8 ساعت ago

بانک مرکزی سفته‌بازی را کنترل کرد/ ثبات نرخ ارز با مدیریت رشد نقدینگی

کارشناس اقتصادی گفت: عملکرد بانک مرکزی، کشور را از یک ابرتورم نجات داده است.

10 ساعت ago

۴۸ هزار هکتار زمین در محدوده شهرها برای ساخت مسکن در دولت سیزدهم تامین شد

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن در نشست شورای مسکن استان اردبیل با اشاره به…

10 ساعت ago

ایران در رتبه هفتم تولید برق دنیا قرار گرفت

وزیر نیرو گفت: بر اساس آخرین مطالعات صورت گرفته ایران در رتبه هفتم تولید برق…

10 ساعت ago

۱۶ تیم راه‌یافته به یک هشتم نهایی یورو مشخص شدند + برنامه بازی‌ها

با پایان مرحله گروهی رقابت های جام ملت های فوتبال اروپا، چهره ۱۶ تیم راه‌یافته…

10 ساعت ago