به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان،سید محمدرضا میر در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه از ابتدای هفته گذشته با کاهش و توقف ریزش دستههای ملخ صحرایی در کشور مواجه شدهایم، اظهار کرد: از چند روز گذشته تاکنون عملیات لکه گیری و مبارزه با این گونه از آفت ملخ صحرایی که از قبل در نقاط مختلف برخی استانها وجود داشتند، انجام شده و تقریبا هجوم و ریزش جدیدی گزارش نشده است.
وی ادامه داد: مجموع سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی در استانهای جنوبی کشور تاکنون ۴۰۱ هزار و ۳۵۰ هکتار است که به تفکیک در استان سیستان و بلوچستان ۱۸۱ هزار و۷۹۰ هکتار، در استان هرمزگان در سطحی بالغ بر ۶۹ هزار و ۴۵۰ هکتار، در استان بوشهر ۴۹هزار و ۸۰۵ هکتار، منطقه جنوب کرمان ۳۸هزار و۷۲۲ هکتار، استان فارس ۳۰ هزار و۸۰۵ هکتار، استان خراسان جنوبی ۲۶ هزار و ۳۰۶ هکتار، استان خوزستان ۶۰۱۷ هکتار، شمال کرمان ۵۴۵۰ هکتار و در خراسان رضوی نیز در سطحی معادل ۵ هکتار مبارزه علیه آفت ملخ صحرایی انجام شده است.
سخنگوی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه همچنان به رصد و پایش ادامه میدهیم تا چنانچه دسته جات جدیدی از ملخ وارد کشور شدند با آمادگی کامل مبارزه کنیم و غافلگیر نشویم، گفت: رفتار این آفت امسال نسبت به سال گذشته متفاوت تر شده است، بنابراین باید آمادگی خود را همواره حفظ کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا آفت ملخ صحرایی به مزارع و باغات آسیب زده است یا خیر، گفت: تاکنون به باغات و مزارع خسارتی وارد نشده. البته ممکن است به صورت جزئی وارد باغات و مزارع شده باشند اما در مقایسه با هجوم این آفت و حجم مبارزات انجام شده آمار خسارتی که قابل ارائه باشد، وجود ندارد.
https://tejaratgardan.ir/?p=60786