به گزارش تجارت گردان به نقل از ایسنا، سعید محمدی پور در یک برنامه رادیویی با اشاره به آغاز نظارتها بر بازار شب عید یک ماه زودتر از سالهای قبل، اظهار کرد: این نظارتها تا ۱۵ فروردین ادامه دارد. منظور از تشدید نظارتها بر بازار شب عید یعنی نظارتهای قبلی سریعتر میشود و تعداد عملیاتها روی چند کالای خاص چند برابر میشود.
وی با اشاره به افزایش قیمت تخم مرغ در ماههای اخیر گفت: طی یک هفته گذشته در شهر تهران روزانه از ۶۰۰ واحد فروش تخم مرغ بازرسی شده که از بین آنها اوایل هفته ۸۵ درصد واحدها متخلف اعلام شدند، اما با تشدید نظارتها در روزهای اخیر کمتر از ۳۰ درصد این واحدها متخلف بودند. تخلفات بیشتر در حوزه گرانفروشی، تقلب و کم فروشی است. ما جو را برای متخلفان نا امن کردیم و بعد از شناسایی به سازمان تعزیرات صدور و اجرای حکمشان صورت میگیرد. همچنین امروز نسبت به هفته گذشته به طور متوسط روی هر شانه تخم مرغ، ۳۰۰۰ تومان کاهش قیمت را شاهد بودیم. وزارت جهاد کشاورزی نیز در این مدت روزانه ۱۵۰ تن تخم مرغ به قیمت تنظیم بازار عرضه کرد که در قیمت تاثیرگذار بود.
این مقام مسئول با بیان اینکه وزارت جهاد کشاورزی عرضه مرغ را در میدان بهمن دو برابر افزایش داده و به ۶۰۰ تن رسانده، تصریح کرد: با این افزایش، قیمتها تاحدودی کنترل شده است. طی یک ماه گذشته حدود ۱۰ هزار بازرسی از بازار مرغ انجام شده که که ۱۸۰۰ مورد تخلف به ارزش ۷ میلیارد ریال کشف و به تعزیرات ارسال شد.
کمبود عرضه عامل گرانی مرغ و تخم مرغ
وی با بیان اینکه شهروندان میتوانند تخلفات احتمالی را به سامانه ۱۲۴ اطلاع دهند، تصریح کرد: قیمت مصوب مرغ در حال حاضر ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان برای مصرف کننده است. در تهران روزانه ۱۲۰۰ تن مصرف روزانه میشود و وقتی کالایی قیمت مصوب تنظیم بازار دارد، دستگاه مربوطه که در رابطه با این کالا وزارت جهاد کشاورزی است، باید این مقدار را تهیه و توزیع کند. در غیر این صورت با کمبود عرضه نسبت به تقاضا قیمتها گران تر از نرخ مصوب خواهد شد. مسولیت ما بازرسی است که با متخلفان برخورد شده است.
این در حالی است که تولیدکنندگان معتقدند تولید به اندازه کافی صورت میگیرد، اما شرایط برای عرضه فراهم نیست و اگر وزارت صمت محلی برای عرضه، نه فقط میادین میوه و تره بار، مثل غرفه ایجاد کند قیمتها متعادل خواهند شد. محمدیپور در پاسخ به این موضوع گفت: مسئله یاد شده در برج هشت حل و فصل شده و ادعای مرغداران مردود است. در اصل در آبان ماه به مرغداران اعلام شد محصول خود را به کدام کشتارگاهها و میادین عرضه کنند.
وی افزود: وزارت جهاد کشاورزی ادعا میکند تمام نهاده دامی مورد نیاز مرغداران تامین شده است و برای این ادعا مستند دارند. مرغداری که نهاده به قیمت دولتی دریافت کرده باید مرغ خود را به قیمت ۱۹ هزار و ۱۰۰ تومان تحویل دهد، اما مرغداران کمی کملطفی میکنند که میگویند نمیدانند کجا عرضه کنند.
این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه مصرف روزانه تخم مرغ در تهران ۴۰۰ تن است، اما سازمان پشتیبانی امور دام ۱۵۰ تن توزیع میکند و مابقی از بازار آزاد تامین میشود، تصریح کرد: در حال حاضر قیمت مصوب هر شانه دو کیلویی یا ۳۰ عددی تخم مرغ باید حدود ۳۴ تا ۳۵ هزار تومان باشد و با فروش بیش از ۳۵ هزار تومان در بازار برخورد خواهد شد.
وی در پایان خاطرنشان کرد که به معاونت نظارت و بازرسی سازمان صمت اعلام میشود که چه میزان مرغ در چه بخشهای توزیع شده تا این معاونت تقسیمبندی را کنترل کنند تا مرغی که نهاده دولتی گرفته گران عرضه نشود و در صورت گران فروشی برخورد شود. اینکه چرا مرغ و تخم مرغ کم عرضه میشود وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی تولید باید پاسخ دهد.
گفتنی است که در هفتههای گذشته قیمت هر کیلو گوشت مرغ به حدود ۳۰ هزار تومان و هر شانه تخم مرغ به بیش از ۴۰ هزار تومان هم رسیده است.
سیدمحمد ناصر مبرقعی سرپرست بیمه ایران با تعدادی از بازنشستگان این شرکت دیدار و گفتگو…
دکتر علی جباری با حکم وزیر امور اقتصادی و دارایی به ریاست هیات مدیره و…
مرکز اطلاعرسانی و مسئولیتهای اجتماعی شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا) درباره برکناری مدیرعامل هلدینگ صبا…
سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: وضعیت بازار سکه و طلا به شدت…
دکتر سید محمدرضا میری لواسانی، ضمن تبریک هفدهمین سالروز تأسیس پتروشیمی پردیس، اعلام کرد :…
تور آموزشی و تفریحی پنج روزه شرکت بیمه سامان با حضور بیش از ۷۰۰ نفر…