×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۴ دی , ۱۴۰۳
کاهش ۵۰ درصدی تولید کفش/ از صادرات کفش حمایت نمی‌شود

به گزارش تجارت گردان ، رسول شجری در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت تولید و عرضه کفش و مشکلات این صنعت گفت: تولید کفش ۵۰ درصد کاهش پیداکرده و با توجه به افزایش دستمزدی که دولت برای کارگران اعلام کرده و هزینه کرایه‌ای که پرداخت می‌کنند قیمت‌ها نیز تغییراتی داشته است.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش دست‌دوز گفت: در حال حاضر دلار از ۳۰ هزار تومان به ۲۴ هزار تومان کاهش پیداکرده، ولی متأسفانه مواد اولیه از همان ابتدای سال رشد ۴۰ الی ۵۰ درصدی داشته است.

وی گفت: قدرت خرید مردم نیز به شدت کاهش پیداکرده و از طرفی صادرات نیز حمایت نمی‌شود تا صادرات قابل قبولی را داشته باشیم و بتوانیم کالایی که هم‌اکنون روی دست تولیدکننده مانده را صادر و با ارز حاصله مواد اولیه تأمین کنیم و شرایط را تغییر دهیم.

شجری با اشاره به اساسی‌ترین مشکل در صنعت تولید کفش، گفت: مشکل اساسی تهیه مواد اولیه است و یک تولیدکننده مواد اولیه و یک تولیدکننده محصول نهایی داریم برخی از کارخانه‌هایی که مواد اولیه تولید می‌کنند وابسته به بیرون هستند و برای این‌که کارخانه‌های مواد اولیه ساز را تأمین کنیم از سال ۹۸ تا ۹۹ با مشکل روبرو بوده‌ایم و در حال حاضر  مشکلاتی اعم از نبود ارز، نبود امکانات و شرایطی که باید فراهم می‌شد تا کارخانه‌ها مواد اولیه خود را تهیه کنند.  

وی اظهار کرد: در بحث کرونا که از اوایل سال درگیر تعطیلات بوده و هم‌اکنون نیز شروع‌شده شاهد عدم مدیریت در رابطه با کنترل کرونا و عدم دلسوزی در رابطه با تولید و کسب‌وکار مردم از مسائلی است که در جوامع عواقب دارد.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان کفش دست دوز گفت: در رابطه با مسئله دارایی و تعهداتی که دولت قرار بود عمل کند، ولی عمل نمی‌کند یک نگرانی‌هایی در خصوص مالیات ارزش‌افزوده در مصوبه‌ای که تیرماه توسط شورای نگهبان تصویب شد داریم و امکاناتی که قبلاً مثل سال ۹۶،  ۹۷ و ۹۸ بوده، ولی در بودجه سال ۹۹ و ۱۴۰۰ اعمال نشده و این مسئله یک دردسر بزرگ برای واحد‌های صنفی است.

شجری بیان کرد: در بحث بیمه جزو مشاغلی بودیم که کارفرما‌ها از دادن حق بیمه معاف بودند و اگر ۳۰ درصد به تأمین اجتماعی باید پرداخت می‌کردند فقط ۱۰ درصد پرداخت و ۲۰ درصد باقی‌مانده را دولت پرداخت می‌کرد که به‌مراتب این مزایا را هم قطع می‌کنند.

وی تاکید کرد: طی ۶ الی ۷ ماه گذشته بیمه واحد‌های صنفی کفش را هم تقریباً به حد خیلی ضعیفی رسانده‌اند و خیلی از واحد‌های صنفی به دلیل نبود امکانات بیمه و به علت هزینه سنگین بیمه اقدام به تعطیل کردن کارخانه خود کردند و بیمه از معضلاتی است که هم‌اکنون با آن دست‌به‌گریبان هستیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.