مهاجرت سهم بسزایی در اقتصاد استرالیا داشته و تقریباً ۷ میلیون نفر از جمعیت ۲۵ میلیون نفری استرالیا جزو مهاجران هستند. دولت این کشور گزینههای متعددی را جهت اخذ اقامت دائم استرالیا به مهاجران ارائه میدهد و شما میتوانید با توجه به شرایط خودتان گزینهی مناسب برای مهاجرت را انتخاب کنید. اما به منظور دستیابی به بهترین نتیجهی ممکن برای دریافت اقامت استرالیا بهتر است با یک متخصص مهاجرت مشورت کنید.
از آنجایی که مهاجرت کاری به استرالیا در بین ایرانیان رایجتر است، بنابراین ما هم برخی از گزینههای محبوب برای دریافت اقامت استرالیا از طریق ویزای کاری را به شما معرفی میکنیم:
ویزای نیروی کار ماهر مستقل (سابکلاس ۱۸۹): این ویزا برای نیروی کار ماهر و متخصص بسیار مناسب است. با این حال شما با دریافت این ویزا نمیتوانید از حمایت مالی این کشور برخوردار شوید اما اجازهی کار و تحصیل در استرالیا را خواهید داشت، میتوانید به مدت نامحدود در استرالیا اقامت داشته باشید، از طرح مراقبتهای بهداشتی عمومی استرالیا برخوردار خواهید شد و در صورتی که واجد شرایط باشید میتوانید به شهروند استرالیا تبدیل شوید.
ویزای نیروی کار ماهر منتخب (سابکلاس ۱۹۰): این ویزا برای نیروی کار ماهری است که توسط یکی از ایالتهای استرالیا انتخاب شدهاند. شما برای دریافت این ویزا باید ثابت کنید که شغلتان در لیست مشاغل موردنیاز یکی از استانهای استرالیا وجود دارد. شما با دریافت این ویزا اجازهی کار و تحصیل بدون محدودیت در استرالیا را خواهید داشت، میتوانید به طور دائم در استرالیا اقامت داشته باشید، از طرح مراقبتهای بهداشتی عمومی استرالیا بهرهمند شوید، برای دریافت تابعیت استرالیا اقدام کنید و از سایر بستگان واجد شرایط خود که قصد دریافت ویزای موقت یا دائم استرالیا را دارند حمایت کنید.
ویزای موقت نیروی کار ماهر منطقهای (سابکلاس ۴۹۱): این ویزا راهی برای دریافت اقامت دائم استرالیا است. بر اساس این ویزا، نیروی کار ماهر و خانوادههایشان باید به مدت ۵ سال در مناطق تعیین شده توسط دولت استرالیا زندگی، کار و تحصیل کنند. آنها پس از سه سال واجد شرایط دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا خواهند شد. شما برای اخذ این ویزا باید مهارت لازم را در زبان انگلیسی داشته باشید و سنتان زیر ۴۵ سال باشد.
ویزای ۴۹۱ میتواند آسانترین و سریعترین راه ممکن برای اخذ اقامت استرالیا باشد
این ویزای موقت ۵ ساله به طور خاص برای جذب مهارتها و استعدادهای موردنیاز برای رشد و توسعهی نواحی منطقهای استرالیا (نواحی کمجمعیت regional) طراحی شده است و میتواند یکی از سریعترین و سادهترین گزینههای مهاجرت برای متقاضیان واجد شرایط باشد و کل زمان پردازش آن فقط حدود ۵ تا ۱۱ ماه طول میکشد!
این ویزا به طور سالانه حدود ۴۲,۰۰۰ مهاجر را به استرالیا وارد میکند و منحصراً به افرادی تعلق میگیرد که میخواهند برای مدتی کوتاه در نواحی منطقهای استرالیا کار و زندگی کنند. این ویزا در بیش از ۵۰۰ شغل مختلف، مهاجر میپذیرد. یکی دیگر از خوبیهای ویزای ۴۹۱ این است که متقاضیان این ویزا دارای اولویت هستند و روند پردازش مدارک و اخذ ویزایشان زودتر انجام میشود!
دارندگان این ویزا باید حتماً به مدت ۵ سال در مناطق کمجمعیت استرالیا که توسط دولت استرالیا به عنوان «مناطق رشد آینده» معرفی شدهاند کار و زندگی کنند. اکثر مناطق استرالیا به جز مناطق کلان شهری مانند سیدنی، بریزبن، پرت و ملبورن جزو مناطق کمجمعیت به شمار میروند.
اگرچه که این ویزا فقط به مدت ۵ سال به شما اجازه میدهد تا در نواحی منطقهای استرالیا کار و زندگی کنید، اما شما میتوانید تنها پس از سه سال کار و زندگی در این نواحی منطقهای و دریافت حداقل حقوق سالانهی ۵۳,۹۰۰ دلار استرالیا، برای اخذ اقامت دائم استرالیا درخواست دهید. شما با اقدام برای دریافت ویزای ۱۹۱، میتوانید در هر نقطه از استرالیا که دلتان میخواهد اقامت پیدا کنید. همچنین شما با دریافت اقامت دائم استرالیا میتوانید به بیمهی پزشکی، تحصیلات دولتی و سایر مزایای اجتماعی این کشور دسترسی پیدا کنید.
شرایط مهاجرت به استرالیا و دریافت اقامت آن به نوع ویزایی که دریافت میکنید بستگی دارد و هر ویزا شرایط خاص خود را دارد. مثلاً الزامات مربوط به اخذ ویزای تحصیلی استرالیا با الزمات مربوط به ویزای کاری این کشور متفاوت است. ویزای کاری استرالیا دارای یک سیستم امتیازبندی است و افراد را بر اساس سن، تحصیلات، سابقهی کاری و سطح زبانشان امتیازبندی میکند و متقاضیان در صورت کسب ۶۵ امتیاز میتوانند ویزای کاری استرالیا را دریافت کنند و در این کشور اقامت یابند.
اگرچه که شرایط مربوط به سابکلاسهای مختلف با هم تفاوت دارند، اما شرایط اساسی برای اخذ اقامت استرالیا در قسمت زیر ذکر شدهاند:
سن (۲۵-۳۲ سال): ۳۰ امتیاز
تسلط به زبان انگلیسی (۸ باند): ۲۰ امتیاز
سابقه کار خارج از استرالیا (۸-۱۰ سال): ۱۵ امتیاز
سابقه کار در استرالیا (۸-۱۰ سال): ۲۰ امتیاز
تحصیلات (خارج از استرالیا) – درجه دکترا: ۲۰ امتیاز
داشتن مهارتهای مطابق با مقطع دکترا یا کارشناسیارشد در استرالیا: ۱۰ امتیاز
تحصیل در یک ناحیهی منطقهای: ۵ امتیاز
داشتن مهارت در زبان رایج جامعه: ۵ امتیاز
یک سال کار حرفهای در یک برنامهی نیروی کار ماهر استرالیا: ۵ امتیاز
برخورداری از حمایت دولتی (ویزای ۱۹۰): ۵ امتیاز
دریافت حمایت مالی از طرف یکی از نواحی منطقهای استرالیا یا از طرف یکی از بستگان (ویزای ۴۹۱): ۱۵ امتیاز
کشور استرالیا بیش از ۱۰۰ نوع ویزای مختلف را ارئه میدهد و ما در این مطلب فقط سه تا از این ویزاها را به شما معرفی کردیم و همانطور که گفتیم هر ویزا شرایط خاص خود را دارد. پس بهتر است برای اطمینان از اینکه کدام ویزا برای شرایطتان مناسبتر است و چه الزاماتی دارد، از مشاورانی که در این زمینه تخصص دارند کمک بگیرید.
دکتر عبدالناصر همتی در "همایش تامین مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی" گفت:امسال،آخرین…
همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاهداری به بنگاهسازی» با حضور مقامات ارشد حوزه اقتصاد کشور…
رئیس مجلس شورای اسلامی در « همایش تامین مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه…
رییس کل بانک مرکزی در همایش مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی به…
معاون معدنی وزیر صمت گفت: توسعه گردشگری در معادن، از جمله طرحهایی است که دنبال…
رییس دولت جدید بر جایگاه و اهمیت کریدورهای حمل و نقل از جمله ریلی و…