×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۹ بهمن , ۱۴۰۴
کنسانتره و گندله به نرخ دلالان، نه به نرخ کارشناسان

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل ازایلنا، هرچند انتظار ذی نفعان از اسماعیلی به عنوان شخص دانشگاهی، بررسی کارشناسی موضوع قیمت گذاری کنسانتره و گندله بوده است؛ اما به نظر می‌رسد تا به امروز تلاش واسطه‌ها و دلالان برای نزدیکی به وزارت صمت و تاثیرگذاری در تصمیمات کلیدی کشور موثرتر واقع شده است.

اسماعیلی خود را ملزم به ارائه تحلیل فنی و کارشناسی نمی داند و اصرار بر آن دارد که فولادسازان کشور را وادار به پذیرش افزایش قیمت مواد اولیه کند. اما باید به این موضوع توجه کند که سودآوری دلالان و واسطه‌ها با هزینه مصرف کنندگان نهایی یعنی مردم تمام می‌شود.

برهم زدن توازن چرخه معدن و فولاد کشور در سال جهش تولید اقدام نامیمونی است که نگرانی فعالان صنعتی کشور را باعث شده است.

شاید نتیجه این بی‌تدبیری و جانبداری معاونت معدنی وزارت صمت آن باشد که پس از کوتاهی دست او از تنظیم بازار محصولات فولادی، این بار دست او از تنظیم بازار کنسانتره و گندله کوتاه گردد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...