تجارتگردان – علی بهره مند در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: قیمت دستوری نمی تواند در حوزه قنادی به کار بیاید؛ امروز برای واحد قنادی نرخ اعلام می شود و یک هفته بعد قیمت مواد اولیه افزایش می یابد و اصلا امکانپذیر نیست که به صورت دستوری قیمت نهایی را تعیین کنیم.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینیفروشی و کافه قنادی تهران افزود: اگر دولت قیمت مواد اولیه تولید را ثابت نگه دارد، تولیدکننده به هیچ وجه به سمت افزایش قیمت نمی رود زیرا افزایش قیمت، منجر به کاهش تقاضا می شود.
وی گفت: در حال حاضر قیمت شیرینی بالاست ولی مواد اولیه گران است و طبیعتا با این مواد اولیه، قیمت نهایی محصول هم گران می شود که اصلا به نفع قنادان نیست.
بهره مند افزود: در حال حاضر قیمت شیرینی های پرمصرف حتما باید مصوب انجمن حمایت از مصرف کنندگان و اتاق اصناف باشد که متاسفانه امروز قیمت را اعلام را می کنیم یک هفته بعد قیمت مواد اولیه ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش می یابد. مابقی شیرینی ها را خود واحد صنفی تعیین می کند.
وی در مورد آخرین قیمت ها نیز گفت: آخرین قیمت ها در مرداد ماه ابلاغ شد که بر این اساس، قیمت شیرینی تر برای واحدهای درجه یک ۷۸ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو ۶۰ هزار تومان، قیمت شیرینی زبان، پاپیون و دانمارکی برای واحدهای درجه یک ۶۵ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو ۵۰ هزار تومان و قیمت شیرینی کیک یزدی برای واحدهای درجه یک ۴۹ هزار تومان و برای واحدهای درجه دو ۳۹ هزار تومان است.
رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینیفروشی و کافه قنادی تهران گفت: با توجه به اینکه واحد صنفی نمی تواند قیمت این محصولات را راسا تعیین کند به دلیل افزایش قیمت مواد اولیه مجبور می شود کیفیت را تنزل دهد.
بهرهمند افزود: علیرغم افزایش قیمت مواد اولیه همچون تخممرغ، روغن و شکر با توجه به کاهش قدرت خرید مردم تا پایان سال برنامهای برای افزایش قیمت شیرینی نداریم.
در دومین اجلاس سراسری پیشگامان کیفیت و نوآوری، لوح زرین کیفیت و نوآوری به نمایندگی…
هتل ۵ ستاره رشیدیه تهران که با تسهیلات بانک گردشگری احداث شده است با حضور…
مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران و خانواده شهدای بانک توسعه صادرات…
در ادامه همکاری های مستمر دو مجموعه خوارزمی و پتروشیمی رازی که در سال های…
بانک قرضالحسنه مهر ایران با ثبت بیش از ۷ درصد از تعداد تراکنشهای پذیرندگی در…