گزارش‌های اعتبارسنجی با ایجاد شفافیت، به معاملات اقساطی اعتبار می‌دهد

دکتر رضا قاسم‌پور مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران ضمن تاکید بر لزوم شفافیت در بازارهای مالی بیان‌داشت: گزارش‌های اعتبارسنجی به معاملات اقساطی اعتبار می‌دهد و کمک می‌کند تا خریدار و فروشنده با خیال راحت‌تری نسبت به انجام معامله اقدام نمایند.
به گزارش روابط عمومی شرکت اعتبارسنجی ایران، رضا قاسم‌پور در‌این‌باره اظهارداشت: گزارش‌های شرکت اعتبارسنجی ایران به نهادهای مالی و اعتباری مانند بانک‌ها، لندتک‌ها، شرکت‌های بیمه و حتی کسبه و صنوف مختلف، کمک‌های بسیار زیادی می‌کند.
وی افزود: گزارش‌های اعتبارسنجی، اطلاعات دقیق و کاملی از عملکرد مالی و اعتباری افراد ارائه می‌دهد و اشخاص خوش‌حساب را از بدحساب متمایز می‌کند.
مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران ادامه داد: هر چند خرید و فروش اقساطی و اعتباری در همه زمینه‌ها می‌تواند مزایای بسیاری را برای فروشندگان و خریداران رقم بزند اما این نوع دادوستد معایبی هم به همراه دارد که افزایش ریسک اعتباری یکی از آن‌ها به‌شمار می‌آید.
وی تصریح کرد: گزارش اعتبارسنجی می‌تواند با شناسایی افراد خوش‌حساب و تفکیک آن‌ها از اشخاص بد‌حساب میزان این ریسک را مدیریت کند و حتی به خاطر درج سوابق رفتار اعتباری افراد در این گزارش، آن‌ها را به تادیه دیون و پرداخت به موقع اقساط و تعهدات خود تشویق نماید.
قاسم‌پور خاطرنشان ساخت: گزارش‌های اعتباری کمک بسیار زیادی به سیستم مالی و در نهایت به اقتصاد کشور می‌کند و با شناسایی افراد بدحساب و ممانعت از چک‌های برگشتی از افت اقتصادی جامعه جلوگیری به عمل می‌آورد.
وی در ادامه افزود: علاوه بر سیستم بانکی، صندوق‌ها و موسسات مالی و اعتباری، شرکت‌های بیمه، لیزنگ‌ها، کارگزاری و سبدگردان‌ها، لندتک‌ها و تمامی کسبه و صنوف که خرید و فروش اعتباری دارند می‌توانند از این خدمت استفاده کنند.
دکتر رضا قاسم‌پور بیان‌داشت: استفاده از گزارش‌های اعتبارسنجی در معاملات بسیار کاربرد دارد و مردم می‌توانند در تمامی حوزه‌های معاملاتی مانند خرید زمین، مسکن و خودرو از این خدمت برخوردار شوند.
مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران تاکید کرد: خریدار و فروشنده‌ها می‌توانند قبل از انجام هر‌گونه معامله با توافق یکدیگر گزارش اعتباری خود را در اختیار دیگری قرار داده تا با ایجاد شفافیت، میزان ریسک معامله به ویژه معاملات اعتباری و اقساطی را کاهش دهند.
وی ادامه داد:  ممکن است در معاملات تجاری که به صورت اقساطی انجام می شود، هیچ گونه اعتمادی میان طرفین وجود نداشته باشد، در این خصوص بهتر است از اعتبارسنجی استفاده شود تا میزان خوش حسابی و تمایل به باز پرداخت اقساط و یا تادیه دیون طرفین مشخص گردد.
قاسم‌پور اضافه کرد: در صورت برخورداری فروشگاه‌ها و یا اشخاص مختلف در معاملات تجاری خود از سرویس اعتبارسنجی، می توان معاملات میان دو طرف را با اطمینان خاطر بیشتری به سرانجام رساند.
وی گفت: هر یک از اشخاص طرف معامله خصوصا در پرداخت‌های اعتباری و اقساطی، می‌توانند از گزارش‌های اعتبارسنجی بهره‌مند شوند تا با توجه به رتبه اعتباری یکدیگر، در خصوص انجام یا عدم انجام معامله و یا تضامین آن تصمیم‌گیری نمایند.
مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران خاطرنشان ساخت: تمامی افراد حقیقی و حقوقی بهتر است نسبت به حفظ و ارتقای رتبه‌های اعتباری خود همواره پای‌بند باشند تا با خوش‌حسابی بتوانند از تمامی خدمات اعتباری مجموعه‌های مختلف استفاده کنند.

فتحنایی

Recent Posts

افزایش ۳۰ درصدی پیشروی در معادن زیرزمینی زغال سنگ پروده طبس

شرکت زغال سنگ پروده طبس وابسته به شستا در ۹ ماهه اخیر با افزایش ۳۰…

5 ساعت ago

کاشت ۱۹ درخت بلوط در جنگل های زاگرس به مناسبت گرامی‎‌داشت سالروز تاسیس بیمه نوین

شرکت بیمه نوین به مناسبت نوزدهمین سالگرد تأسیس خود، در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و…

6 ساعت ago

حضور فعال بیمه ما در نمایشگاه پتروکم

بیمه "ما" در دومین همایش و نمایشگاه بین المللی ایران پتروکم حضور فعال داشت.

6 ساعت ago

بیمه معلم ۱۱۵ مسجد قم را در ایام اعتکاف بیمه کرد

با آغاز مراسم معنوی اعتکاف، ۱۱۵ مسجد در استان قم به ‌واسطه طرح بیمه فیروزه‌ای…

6 ساعت ago

بانک ملی ایران رقم زد؛ عرضه ای به شیرینی “نیشکر” / کام ۱٫۳ میلیون سهامدار شیرین شد

بانک ملی ایران در اقدامی موفق شد با واگذاری عمومی بخشی از سهام خود در…

6 ساعت ago

بسته تسهیلاتی زمستانه بانک ایران زمین رونمایی شد

بانک ایران زمین به منظور افزایش رفاه حال مشتریان و پاسخگویی به نیاز اقتصادی آنان،…

6 ساعت ago