×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۴ بهمن , ۱۴۰۳
گزارشی از روند برگزاری سی و یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین المللی بیمه و توسعه

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل پژوهشکده بیمه، در آیین افتتاحیه سی‌و‌یکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه دکتر لیلی نیاکان سرپرست پژوهشکده بیمه و رئیس همایش، ضمن قدردانی از حضور مقامات کشوری، مدیران و کارشناسان  صنعت و سایر فعالان حوزه بیمه به تبیین ساختار و اقدامات علمی و اجرایی صورت گرفته در راستای برگزاری همایش سال جاری پرداخت و تصریح کرد؛ صنعت بیمه برای توسعه خدمات بیمه‌ای دو رویکرد مهم شامل طراحی محصولات و خدمات جدید و ارائه مطلوب محصولات موجود، را در پیش دارد که انعکاس موفقیت هر یک از این رویکردها، در رضایتمندی مشتریان متبلور می‌شود. وی همایش بیمه و توسعه را فرصتی برای ارائه دستاوردها و پیشرفت‌های صنعت بیمه کشور، ارزیابی وضعیت فعلی و پرداختن به مسایل پیش رو برشمرد و خاطرنشان کرد، افزایش رضایت‌مندی و اعتماد مردم به صنعت بیمه نیازمند همکاری و همفکری تمامی ذینفعان صنعت دانست و این همکاری باید در تمام سطوح از نهاد ناظر گرفته تا شرکت‌های بیمه، تشکل‌های صنفی و حرفه‌ای، انجمن‌ها و مشتریان صورت گیرد و به واسطه همفکری، نوآوری و استفاده از تجربیات جهانی می‌توانیم به آینده‌ای روشن و مطمئن برای صنعت بیمه دست یابیم.
پس از آن دکتر پرویز خوشکلام خسروشاهی رئیس کل بیمه مرکزی و رئیس شورای سیاستگذاری همایش سی‌و‌یکم، با قدردانی از حضور رئیس جمهور، وزیر امور اقتصادی و دارایی و مدیران ارشد اقتصادی در این همایش تصریح کرد: صنعت بیمه به نگاه منصفانه و منطقی نهادهای تصمیم گیر نیاز دارد و نقطه مشترک مطالبات تمامی فعالان صنعت بیمه این است که مسئولان کشور دو اصل «منطق» و «انصاف»  را در تصمیم سازی های خود در خصوص صنعت بیمه، لحاظ کنند. منابع صنعت بیمه متعلق به بیمه گذاران است و هرگونه تصمیم غیرمنطقی و غیرمنصفانه در خصوص آن مشکل آفرین خواهد شد.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ هزار نیروی انسانی در شبکه فروش صنعت بیمه، خاطرنشان کرد: تنها وجود ۲۸ میلیون بیمه گذار شخص ثالث و بیش از ۲۵ میلیون و ششصدهزار بیمه گذار در رشته بیمه درمان، می تواند تصویر ملموسی از عمق خدمات رسانی صنعت بیمه را به نمایش بگذارد. وی صنعت بیمه را یک صنعت خدمت رسان نامرئی توصیف کرد و ضمن ابراز نگرانی در زمینه «کم بیمگی» خواستار تلاش‌های بیشتر نهادهای مرتبط با این موضوع شد. رئیس شورای عالی بیمه در بخش دیگری از سخنان خود صدور بیمه نامه آتش سوزی برای فقط شش درصد از منازل مسکونی را ناکافی دانست و اظهار داشت: ضریب نفوذ بیمه در کشور به نسبت منطقه، قابل قبول است اما هنوز تا نقطه رضایتمندی فاصله داریم.
دکتر خسروشاهی در پایان از پرداخت تکلیفی خسارات مرتبط با افت قیمت خودرو بدون دریافت حق بیمه متناسب، انتقاد کرد و از رئیس جمهور خواست در راستای حفظ توانگری شرکت های بیمه و روان شدن مسیر پرداخت خسارات به این موضوع ورود کند.
در ادامه این نشست دکتر عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی با ابراز خرسندی از برپایی همایش بیمه و توسعه برای سی و یکمین دوره به اهمیت مساله جلب اعتماد و رضایت مردم تاکید کرد. وی از شرکت های بیمه خواست با ارائه نرخ و شرایط فنی به دوام صنعت بیمه و توانگری مالی خود کمک کنند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی تنها راه افزایش ضریب نفوذ بیمه را رشد بیمه های زندگی دانست و اظهار امیدواری کرد با طراحی محصولات متناسب با رشد تورم و با رویکرد مستمری و بازنشستگی تکمیلی، این روند را تسریع کنند.
در بخش دیگر آیین گرامیداشت روز بیمه، دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهمان ویژه همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۳، به ایراد سخنرانی پرداخت و در سخنان خود بر مسائلی نظیر افزایش سطح رضایتمندی مردم، حرکت در مسیر عدالت، گسترش فضای امنیت و آرامش در کشور، رفع تبعیض و نگاه علمی به صنعت بیمه کشور با هدف رفع ناترازی های موجود تاکید کرد.
وی در پایان به جامعه بیمه گران اعلام کرد که در برنامه ریزی ها و عملکرد دولت، صنعت بیمه شاهد رفتاری منصفانه خواهد بود.
در بخش دیگر این نشست نیز آقای محسن پورکیانی دبیرکل سندیکای بیمه‌گران ایران ضمن تبریک سالروز بیمه و قدردانی از تلاش دست‌اندرکاران برگزاری همایش، بر ضرورت نهادینه‌سازی تفکر سیستمی در کلیه برنامه‌ها و اقدامات صنعت بیمه تاکید کرد. دبیرکل سندیکای بیمه‌گران، تفکر سیستمی را رویکردی اجتناب‌ناپذیر برای مدیریت چالش‌ها و بهره‌گیری از فرصت‌های موجود در صنعت بیمه دانست که به واسطه آن می‌بایست، محیط پیچیده صنعت بیمه و فضای کنونی اقتصاد کشور را به سمت توسعه پایدار، بهبود کیفیت خدمات و افزایش اعتماد و رضایت مردم سوق داد.
محسن پورکیانی تصریح کرد: جوهره صنعت بیمه با اعتماد، امانت‌داری و حسن نیت عجین شده است و اگر اعتماد مردم در سایر صنایع، «بخشی» از نیاز آن‌هاست، در بیمه «تمامی» این نیاز عنصر اعتماد است. لذا باید بپذیریم که مخاطبین صنعت بیمه، خواهان شفافیت و حمایت از حقوق بیمه گذاران و زیاندیدگان، قانونمداری و اخلاق حرفه‌ای و خدمات بیمه‌ای به‌روز هستند وتناسب ساز و کار صنعت بیمه با ذائقه و انتظارات مخاطبین، فاصله صنعت با مردم را کاهش داده و مقدمه رضایتمندی آحاد مردم را فراهم خواهد ساخت. بنابراین نیازمند پویشی ملموس و کاملاً منسجم و هدفمند برای درک انتظارات عمومی از صنعت بیمه هستیم.
در ادامه برنامه‌های گرامیداشت روز بیمه و پس از ارائه نتایج پیمایش علمی پیرامون  ارزیابی شهروندان ایرانی از عملکرد بیمه‌های تجاری توسط آقای عباس عبدی تحلیلگر برجسته مسائل اقتصادی کشور، آیین معرفی چهره ماندگار و تقدیر از برترین‌های صنعت بیمه برگزار شد.
در این بخش آقای غلامعلی غلامی از بزرگان صنعت بیمه و معتبرترین کارشناسان بیمه‌های اتکایی کشور به عنوان چهره ماندگار صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳معرفی و از ۴۷ سال حضور و فعالیت صادقانه و مستمر ایشان در صنعت بیمه کشور تجلیل به عمل آمد.
آقای غلامعلی غلامی با ۱۱ سال سابقه مدیریت در بخش نظارت و اتکایی بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و عضویت در شورای عالی بیمه، نقش بسزایی در سازماندهی مجدد حوزه نظارت بیمه‌ مرکزی پس از انقلاب اسلامی، راه‌اندازی مجدد مدرسه عالی بیمه تهران در دانشگاه علامه (ECO)، اخذ مجوز برگزاری آزمون‌های حرفه‌ای موسسه بیمه چارتر لندن در ایران برای اولین بار در منطقه و عضویت بیمه مرکزی ج.ا.ایران در انجمن بین‌المللی ناظران صنعت بیمه (IAIS) داشته است. از دیگر سوابق شغلی غلامعلی غلامی می‌توان به قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی ج.ا.ایران، عضو هیئت مدیره و معاون مدیرعامل شرکت بیمه ایران در امور بین‌الملل و اتکایی، قائم مقام مدیرعامل شرکت بیمه کارآفرین، مدیرعامل شرکت بیمه نوین، عضو هیئت مدیره و قائم مقام شرکت بیمه کارآفرین و عضو هیئت مدیره و مشاور هیئت مدیره شرکت بیمه اتکایی ایرانیان اشاره کرد.
در ادامه نیزمراسم تقدیر از پدیدآورندگان کتاب سال صنعت بیمه، ایده برتر، پارسای برتر و تجلیل از پژوهشگر برتر صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد.
در این بخش از محمدرضا نجفی ساروکلایی و دکتر حسین مَمبینی به عنوان نویسندگان کتاب سال صنعت بیمه در دو بخش تالیف و ترجمه و آقای اسماعیل فلاحی و دکتر نسرین حضارمقدم به عنوان نویسندگان کتب شایسته تقدیر سال ۱۴۰۳ در دوبخش تالیف و ترجمه قدردانی شد.
همچنین دکتر محسن قره‌خانی، مهدیه چوپانی، مینا فتاحی ورنیاب، دکتر امیرتیمور پاینده نجف آبادی و مهران حسنخانی به عنوان پدیدآورندگان ایده برتر سال ۱۴۰۳ معرفی شدند.
در بخش پژوهشگر برتر صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳ نیز دکتر اسماء حمزه، دکتر میترا قنبرزاده، دکتر فاطمه عطاطلب، محسن منوچهری و دکتر علی سوری برگزیده شدند.
همچنین دکتر عاطفه کنعانی دیزجی، دکتر احسان جهانبانی، دکتر راحله میرزایی بیرامی و دکتر ایمان عزیزی به عنوان نویسندگان رساله برتر دکتری و فاطمه حضارمقدم، سعید ناصری خضرلو، پریسا غُنجی فَشَکی و مهسا حیدری احمدی به عنوان برگزیدگان پایاننامه برتر کارشناسی ارشد مورد قدردانی قرار گرفتند.
پس از آن نیز آیین قدردانی از کارمندان و مدیران نمونه صنعت بیمه برگزار شد. در این بخش، فریال فراکش، عیسی قاسمی گرده، حکیمه محبی، على اکبر گلشنی اصل، جمیل صیدی‌مرادی، مهسا فامیلی، معصومه سفیانیان، فرزانه عشاقی و سمیه امینی به عنوان مدیران نمونه و احسان جهانبانی، جعفر یحیوى دیزج، محمد ریحانی، ملیکا جهانی ابیانه و فاطمه ثابت‌نژاد به عنوان کارمندان نمونه صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳ معرفی شدند.
شایان ذکر است در بخش دوم برنامه‌های همایش ملی بیمه و توسعه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۳ تا ۱۵ ،‌ ۸ پنل علمی شامل پنل سندیکای بیمه‌گران ایران، پنل انجمن حرفه‌ای صنعت بیمه، پنل ارائه برترین‎های صنعت بیمه، پنل همکاری‌های بین‌الملل و ۴ پنل علمی جهت ارائه مقالات، با تمرکز بر مباحث مهمی نظیر نهاد ناظر نظارت هوشمند مدیریت ریسک و قیمت گذاری منصفانه، نهادسازی، تبلیغات و بازاریابی، شبکه‌های اجتماعی، فناوری‌های نوین و هوش مصنوعی و محصولات نوین و نقش آن‌ها در اعتماد و رضایت‌مندی مشتریان صنعت بیمه به صورت همزمان در سالن‌های مجزا برگزار گردید.
در آخرین بخش از برنامه‌های گرامیداشت سالروز بیمه، آیین اختتامیه همایش با برگزاری نشست نخبگانی در قالب پنل علمی به ریاست دکتر پرویز خوشکلام خسروشاهی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و با حضور دکتر جواد فرشباف ماهریان، دکتر سید محمد کریمی و‌ دکتر علی استادهاشمی رؤسای کل سابق بیمه مرکزی ج.ا.ایران برگزار گردید. در این گفتگوی صمیمانه، روسای پیشین نهاد ناظر به بیان تجربیات و توصیه‌های عملیاتی خود برای ارتقای عملکرد و بهبود جایگاه صنعت بیمه پراختند و حضار در نشست نیز نقطه نظرات خود را در خصوص مباحث مرتبط با صنعت بیمه بیان کردند.
گفتنی است در حاشیه برگزاری مراسم گرامیداشت روز بیمه، نمایشگاه جانبی همایش بیمه و توسعه ۱۴۰۳ با حضور فعالان صنعت بیمه برپا شد وشرکت‌های بیمه محصولات، خدمات، فعالیت‌ها و نوآوری‌های خود در حوزه‌های مختلف صنعت بیمه را در معرض دید شرکت‌کنندگان در همایش قرار دادند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.