به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، این مطلب را سیدمحمد قدسی در حاشیه بازدید میدانی و بررسی از آخرین وضعیت گودهای رها شده و پرخطر شهر قشم که به همراه جمعی از مدیران زیر مجموعه این معاونت در نگین خلیج فارس انجام شد، عنوان کرد.
وی ادامه داد: وجود گودهایی که در سنوات گذشته ایجاد شده و بنا بر دلایلی و ایمن سازی نشده است، باعث شده که این گودها به یکی از مخاطرات جدی برای شهر قشم و شهروندان آن تبدیل شود.
به گفته معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم؛ با توجه به وضعیت گودبرداری ها به ویژه گودهای رها شده در سطح شهر، ضروری است در اسرع وقت ضمن ارایه لیست گودهای رها شده به همراه مشخصات کامل آنها و اقدامات انجام شده در خصوص ایمن سازی و رفع خطر از گودها ارایه شود.
قدسی هدف از انجام این بازدیدها را شناسایی، ساماندهی و ایمن سازی گودهای رها شده و پرخطر شهر دانست.
وی خاطرنشان کرد: به منظور بهبود و پیگیری ویژه وضعیت گودهای رها شده و پرخطر، جلساتی پیرامون بررسی وضعیت ایمنی به صورت مستمر برگزار می شود و مجدانه پیگیر رفع خطر گودهای نا ایمن منطقه می باشیم.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
https://tejaratgardan.ir/?p=186326