به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از خبرگزاری میزان، حسین میرزایی اظهار کرد: به دو دلیل تاکنون برای حذف یارانه پردرآمدها اقدام نشده که یکی آن است که دادههای مناسب در کشور وجود نداشته و دلیل دیگر هم اجتناب از حساسیتهای اجتماعی که ملاحظه ذائقه مردم را میکردهاند، اما وقتی اقدامی بهنفع کشور باشد باید شجاعانه عمل کرد.
وی با بیان اینکه الآن اطلاعات کافی برای شناسایی پردرآمدها وجود دارد، گفت: همچنین در حال حاضر حساسیت اجتماعی کافی بین مسئولان و مردم و رسانهها برای لزوم اجرای قانون حذف یارانه نقدی پردرآمدها ایجاد شده است.
رحیم زارع با مرور سرگذشت یارانه و بیاعتنایی دولتها به فراهم کردن دولت الکترونیک گفت: باید در سنجش و اجرای آزمون وسع بیشتر دقت شود و نباید دنبال حذف یارانه افراد با درآمد پایین باشیم.
این عضو کمیسیون اقتصادی ترس مسئولان از حذف یارانه نقدی ثروتمندان را زشت ارزیابی کرد و گفت: میزان یارانه نقدی فقرا و مشمولان کمیته امداد باید افزایش یابد تا عدالت یارانهای محقق شود.
سخنگوی ستاد یارانه تبصره ۱۴ در ادامه امکان بروز اشتباه را رد نکرد و درباره دلایل آن گفت: برخی بروز مشکل بهواسطه حساب بانکی افراد است و گاهی تغییر یا فوت سرپرست خانوار و بعضی وقتها هم تأخیر در پرداخت یارانه از ناحیه بانکهاست.
وی با بیان اینکه برای کاندیداهای حذف یارانه نقدی پیامک ارسال شده است، گفت: معترضان حذف یارانه نقدی هم باید با شماره ۰۲۱۶۳۶۹ تماس بگیرند.
میرزایی همچنین درباره برآوردهای میزان حذف یارانهها گفت: برآورد دقیقی ندارد و چیزی حدود ۱۰ تا ۱۵ هزار میلیارد تومان میشود.
زارع خاطر نشان کرد: نباید توزیع عمومی و همگانی یارانه ادامه پیدا کند و مجلس باید با وضع قوانین مناسب دسترسی به اطلاعات بانکی و مالیاتی مردم را فراهم کند که اقدامی بهنفع کشور است.