×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : پنج شنبه, ۷ اسفند , ۱۴۰۴
۱۰۰ بازیکن برتر فوتبال ایران در سالی که گذشت/ بخش اول

به گزارش ایسنا، انتخاب برترین ها در فوتبال ایران در سالی که به خاطر شیوع ویروس کرونا چند ماهی هم تعطیل بود کار آسانی نیست. بازیکنان مستعد زیادی در این سال عملکرد خوب خودشان را در داخل و خارج کشور نشان دادند تا نسبت به آینده فوتبال کشور امیدوار باشیم. 

قهرمانی پرسپولیس در لیگ و تراکتور در جام حذفی مهمترین رویدادهای باشگاهی فوتبال ایران در این سال بودند. امسال قرار بود تیم ملی فوتبال ایران بازی‌های مهمی نیز داشته باشد که به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق افتاد.

هر چند هر انتخابی می‌تواند به دلیل تفاوت در زاویه نگاه انتقادهایی به همراه داشته باشد اما با در نظر گرفتن شرایط و پارامترهایی نظیر سن و سال بازیکن و عملکرد فردی و سختی لیگ و ثبات، تلاش شده است تا بهترین‌های سال ۱۳۹۹ معرفی شوند.

آنچه در ادامه و در گزارشات سریالی آتی خواهد آمد ۱۰۰ بازیکن برتر فوتبال ایران بر اساس عملکرد یکسال گذشته و “بدون هیچ ترتیب” و اولویتی هستند که تنها در جمع این ۱۰۰ بازیکن قرار گرفته‌اند. بخش اول این سلسله گزارش‌ها در پی می‌آید.

 محمدصادق بارانی (سایپا)

61833272

هافبک جنگنده سابق پیکان که چندین فصل در این تیم بازی کرده بود، بعد از مدتی حضور در نساجی و شاهین به سایپا آمد و در ۲۹ سالگی در خط میانی این تیم خود را اثبات کرده است. بارانی در فصل جاری مهره موثر ابراهیم صادقی در تیم سایپا بوده است. او در فصل قبل یک گل در لیگ برتر به ثمر رساند.

 محمدرضا آزادی (پانه‌تولیکوس)

61831770

مهاجم جوان ایرانی فصل قبل در تراکتور به بازی گرفته شد و با ۱۸۸ سانتی‌متر قد توانایی حضور در نوک خط حمله را دارد. این بازیکن در لیگ ایران توانست ۳ گل به ثمر برساند و قهرمانی با تراکتور در جام حذفی اولین جام دوران فوتبال او در ۲۱ سالگی است. او به واسطه درخشش در سن کمی که داشت راهی فوتبال یونان و تیم پانه‌تولیکوس این کشور شد ولی تاکنون پایش به گلزنی در سوپر لیگ یونان باز نشده است. او سابقه بازی در تیم ملی زیر ۲۳ ساله های ایران را نیز در کارنامه خود دارد.

محمد آبشک (فولاد)

61834178

هافبک ۳۳ ساله تیم فولاد با تجربه بالای خود توانسته نظم خوبی به خط میانی تیم جواد نکونام بدهد. او چه در فصل قبل و چه در این فصل مهره موثری برای فولادی‌ها بود . آبشک را پیش از این در چند تیم شمالی از جمله نساجی، ملوان، پگاه و داماش دیده بودیم. او فصل قبل ۳ پاس گل برای تیمش داد و در فصل جاری نیز بازی‌های قابل قبولی در این تیم داشته است.

 حامد شیری (نساجی)

61831467

کاپیتان تیم فوتبال نساجی در فصل قبل ۲۷ بار برای تیمش به میدان رفت و ۳ گل توانست به ثمر برساند. مدافع تیم مازندرانی در ۳۴ سالگی یکی از بازیکنان باثبات این تیم بوده و به مهره غیر قابل جایگزین تبدیل شده است. شیری ۷ سال در تیم سایپا بازی کرد تا اینکه راهی تیم نساجی مازندران شد. او در فصل جاری نیز ۳ گل به ثمر رسانده است و نشان داده علاوه بر وظیفه دفاعی خود به خوبی در خط حمله نیز به کمک تیم خود می آید. او از فصل ۹۷–۱۳۹۶ در تیم نساجی بازی  و سومین فصل حضورش در این تیم را سپری می کند.

حسین ماهینی (سایپا)

61789422

مدافع سابق پرسپولیس بعد از جدایی از این تیم حضور در نساجی و سایپا را تجربه کرده است. او حالا در ۳۴ سالگی با تجربه بالایی که دارد توانسته خودش را به عنوان مدافع راست ثابت این تیم در لیگ برتر نشان دهد. مدافع ذخیره ایران در جام جهانی برزیل می تواند در فصل جاری مرز ۳۰۰ بازی باشگاهی در لیگ ایران را رد کند.

آرمین سهرابیان (گل گهر سیرجان)

61833346

مدافع چپ پای فوتبال ایران بعد از حضور در سایپا راهی گل گهر سیرجان شد تا شاگرد امیر قلعه نویی شود و توانست همراه این تیم شروع خوبی نیز در لیگ برتر داشته باشد. سهرابیان فصل قبل در سایپا بازی کرد و دو گل نیز برای این تیم به ثمر رساند.

میثم تیموری (تراکتور)

57900134

مدافع چپ پا بعد از مدتی حضور در استقلال فصل قبل را در تیم تراکتور سپری کرد و برای این تیم تبریزی به میدان رفت و امسال توانست اولین قهرمانی فوتبال خود را با قهرمانی در جام حذفی به دست بیاورد. تیموری در فصل جاری نیز به عنوان مدافع ثابت تیم تبریزی به میدان رفت و دو پاس گل داد و در دیدار برابر نساجی گلزنی کرد و تیمش به برد رسید. این اولین گل تیموری با لباس تراکتور بود.

حسن بیت سعید (نفت آبادان)

61818883

حسن بیت سعید که با استقلال خوزستان قهرمان لیگ برتر ایران شد  حالا در ۳۰ سالگی در نفت آبادان بازی می کند. البته او در این مدت در استقلال و فولاد نیز بازی کرد و فصل قبل در کنار شیمبا در خط حمله بازی کرد و همراه این تیم سهمیه لیگ قهرمانان را به دست آورد. او در فصل جاری تاکنون نتوانسته برای تیم صنعت در لیگ گلزنی گند ولی در اغلب بازی ها برای تیم پورموسوی به میدان رفت.

 فرشاد محمدی مهر (ذوب آهن)

57913721

دفاع راست ۲۶ ساله بعد از حضوری کوتاه در شهر خودرو به ذوب آهن پیوست و در این تیم به میدان رفت. هر چند تیم اصفهانی عملکرد خوبی در این فصل نداشت ولی نمی توان بازی‌های خوب محمدی مهر را نادیده گرفت. یک گل و دو پاس گل برای دفاع راست ذوبی ها باعث می شود او نیز در این فهرست بازیکنان برتر جای داشته باشد. فرشاد محمدی مهر  در دیدار برابر ماشین سازی به زیبایی توانست برای تیمش گلزنی کند.

محمد قاضی (مس رفسنجان)

61831622

مهاجم ۳۶ ساله در سال‌های پایانی دوران فوتبال خود همچنان شم بالای گلزنی خود را نشان داده است. یکی از ۱۰ گلزن برتر تاریخ لیگ برتر ایران در سال ۲۰۲۰ در شهرخودرو سال سختی داشت و در لیگ قهرمانان آسیا این تیم را همراهی کرد. با این حال او دو بار در لیگ برای تیم مشهدی گلزنی کرد و سپس راهی مس رفسنجان شد و دو گل نیز در این تیم کرمانی از جمله گل به سپاهان را در کارنامه خود دارد.

قاضی مهاجم فصل گذشته شهرخودرو با حضور در مس رفسنجان چهاردهمین باشگاهش را تجربه می‌کند. او از فجرسپاسی کار خود را شروع کرد و در ادامه به باشگاه های عقاب، هما، فولاد، ذوب آهن، پرسپولیس، استقلال، فولاد، صبای قم، نفت تهران، شهرخودرو، پیکان، نساجی، شهرخودرو و مس رفسنجان منتقل شد. این نکته قابل ذکر است که محمد قاضی در دو مقطع مختلف در شهرخودرو حضور داشته است.

انتهای پیام

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...