×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
۱۴ میلیون نفر از نظر ابتلا به کرونا غربالگری شده‌اند

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، سعید نمکی روز دوشنبه درباره اجرای بسیج ملی مبارزه با کرونا افزود: حداکثر ۴ روز است که این بسیج ملی با سرعت آغاز شده و توانستیم تا کنون ۱۴ میلیون نفر را تحت پوشش قرار دهیم. تعداد قابل توجهی از این افراد در سامانه وزارت بهداشت وارد شده و تعداد دیگری از طریق تلفن و پرونده الکترونیک سلامت و سامانه‌های سیب و ناب تحت ارزیابی قرار گرفته‌اند.

وی ادامه داد: از این ۱۴ میلیون نفر که مورد ارزیابی ابتلا به کرونا قرار گرفته‌اند حدود ۷۳ هزار و ۴۳۵ نفر علامت دار بودند. از این تعداد پس از بررسی‌های انجام شده، حدود ۳ هزار و ۴۱۵ نفر مواردی بوده که به بیمارستان‌ها ارجاع شده و هزار و ۶۰۵ نفر در بیمارستان‌ها بستری شده و بقیه یا با نسخه به منزل رفته یا به مراکز بینابینی هدایت شدند.

وزیر بهداشت گفت: این کار به ما کمک کرد افرادی که در معرض خطر هستند یا به عنوان ناقل محسوب می‌شوند، تحت مداوا و کنترل قرار گرفتند و افرادی که با این مبتلایان ارتباط داشتند هم شناسایی شده و زنجیره ارجاع به بیمارستان‌ها بدون هماهنگی را قطع کردیم تا بار مراجعه به بیمارستان کاهش یافته و چرخش ویروس در کشور به شکل قابل توجهی کمتر شود.

وی افزود: امیدواریم در روزهای آتی بتوانیم کل کشور را با همین سرعت تحت پوشش قرار داده و نقاط ناشناخته از لحاظ آلودگی در کشور نداشته باشیم. در این مسیر استانداران در کنار روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، فرماندهان بسیج و سازمان‌های مردم نهاد در کنار هم، کار بزرگ ملی را خلق کرده‌اند.

نمکی اظهار کرد: گزارشی که به مقام معظم رهبری تقدیم کردیم، ایشان طرح را موثر و با مبانی اعتقادی دانستند. رییس جمهوری نیز از این طرح حمایت جدی کرده است.

وزیر بهداشت گفت: در تاریخ پس از انقلاب چنین تفاهم و همدلی و وفاقی بین دستگاه‌های کشور حاکم نبوده و این موضوع جای تشکر ویژه دارد. در طول تاریخ این کشور با یک پیام از طرف وزارت بهداشت، مجلس،  نماز جمعه یا نماز جماعت تعطیل نشده بود. محبتی که آستان مقدس حضرت امام رضا (ع) یا آستان مقدس حضرت معصومه (س) داشته اند و امشب اعلام کرده‌اند که تعطیلی موقت انجام شده است. خوشبختانه همدلی وزارت بهداشت با کل نیروهای مسلح از جمله ناجا و بسیج و هلال احمر و سایر دستگاه‌ها وجود دارد.

وی ادامه داد: قرار است در خروجی شهرها اکیپ‌هایی مستقر شود. مسئولیت اجرایی با وزارت کشور، ناجا، هلال احمر و وزارت بهداشت خواهد بود و شیوه ما این است که همه افراد و ماشین‌های عبوری بررسی شده و اگر افراد مشکوکی پیدا شوند، بلافاصله به قرنطینه منتقل شده و ۱۴ روز در قرنطینه خواهند بود و اگر نیاز به ارجاع به بیمارستان باشد، ارجاع داده می‌شوند.

نمکی با بیان اینکه اگر ۲۵ درصد ایزولاسیون را به ۴۰ درصد برسانیم، این میزان می‌تواند ۵۰ درصد کاهش ابتلا و فوت را داشته باشد. اگر این میزان به ۷۰ درصد برسد هم، بین ۷ تا ۱۰ برابر میزان ابتلا و فوت کاهش خواهد یافت اظهار داشت: از مردم می‌خواهیم که تمنای ما برای در خانه ماندن را جدی بگیرند، زیرا کرونا و عوارض آن جدی است و اگر جدی گرفته شود، مبارزه هم آسان خواهد بود. خواهش من این است که مردم ۱۵ روز تا پایان تعطیلات در خانه بمانند. این در خانه ماندن، ابزار مهمی است که بتوانیم کمر این بیماری را بشکنیم.

وزیر بهداشت بیان کرد: اگر مردم این همراهی را انجام داده و تا ۱۵ فروردین در خانه بمانند و سفر نروند، تیم بهداشت و درمان کشور می‌تواند این اپیدمی را در حد کنترل شده اعلام کند.

به گزارش ایرنا، تا دوشنبه ۲۶ اسفندماه  ۱۴ هزار و ۹۹۱ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۸۵۳ نفر بر اثر ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۴ هزار و ۹۹۶ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.