۲ اختراع پگاه، در گروه محصول کشک و بستنی ثبت شد

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، با این اختراع ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروب‌های بیماری زا رفع و کیفیت محصولات کشک خشک و بستنی افزایش می‌یابد.

کشک سنتی به واسطه عدم امکان رعایت شرایط خوب بهداشتی، ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروب‌های بیماری زا و لزوم استفاده از نمک زیاد برای افزایش ماندگاری، عدم تولید انبوه، مجاورت در هوای آزاد با مشکلات بسیاری همراه بوده که با ثبت این اختراع، امکان تولید صنعتی این محصول فراهم شد.

با تولید «مخلوط مایع آماده ویژه تولید بستنی» مشکلات زمانبر بودن تهیه فرمولاسیون بستنی در موارد خاص، مشکلات آلودگی محیطی برای تولید بستنی در کارگاه‌های سنتی و دستگاه‌های بستنی سازی و بعضا استفاده از شیر بی‌کیفیت مرجوعی از کارخانجات با استفاده از این محصول در تولید بستنی سنتی و دستگاهی مرتغع می‌شود.

فتحنایی

Recent Posts

هتل ۵ ستاره رشیدیه تهران افتتاح شد

هتل ۵ ستاره رشیدیه تهران که با تسهیلات بانک گردشگری احداث شده است با حضور…

6 ساعت ago

مراسم تجلیل از ایثارگران بانک توسعه صادرات برگزار شد

مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران و خانواده شهدای بانک توسعه صادرات…

7 ساعت ago

خوارزمی؛ تداوم همکاری با پتروشیمی رازی

در ادامه همکاری های مستمر دو مجموعه خوارزمی و پتروشیمی رازی که در سال های…

7 ساعت ago

چهارمین بانک پرتراکنش کشور را بشناسید

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با ثبت بیش از ۷ درصد از تعداد تراکنش‌های پذیرندگی در…

8 ساعت ago

بانک ملت پیشگام در حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان

بانک ملت در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید، حمایت از فعالیت‌های فناورانه و…

8 ساعت ago