به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل شرکت صنایع شیر ایران(پگاه)، با این اختراع ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروبهای بیماری زا رفع و کیفیت محصولات کشک خشک و بستنی افزایش مییابد.
کشک سنتی به واسطه عدم امکان رعایت شرایط خوب بهداشتی، ریسک بالای آلودگی محصولات سنتی به میکروبهای بیماری زا و لزوم استفاده از نمک زیاد برای افزایش ماندگاری، عدم تولید انبوه، مجاورت در هوای آزاد با مشکلات بسیاری همراه بوده که با ثبت این اختراع، امکان تولید صنعتی این محصول فراهم شد.
با تولید «مخلوط مایع آماده ویژه تولید بستنی» مشکلات زمانبر بودن تهیه فرمولاسیون بستنی در موارد خاص، مشکلات آلودگی محیطی برای تولید بستنی در کارگاههای سنتی و دستگاههای بستنی سازی و بعضا استفاده از شیر بیکیفیت مرجوعی از کارخانجات با استفاده از این محصول در تولید بستنی سنتی و دستگاهی مرتغع میشود.
هتل ۵ ستاره رشیدیه تهران که با تسهیلات بانک گردشگری احداث شده است با حضور…
مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و تجلیل از ایثارگران و خانواده شهدای بانک توسعه صادرات…
در ادامه همکاری های مستمر دو مجموعه خوارزمی و پتروشیمی رازی که در سال های…
بانک قرضالحسنه مهر ایران با ثبت بیش از ۷ درصد از تعداد تراکنشهای پذیرندگی در…
بانک ملت در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید، حمایت از فعالیتهای فناورانه و…