×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳
۴۰۰ هزار تن کود اوره با نهاده‌های دامی برزیل تهاتر می‌شود

 به گزارش تجارت گردان به نقل از ایرنا، « سید جواد ساداتی نژاد » روز شنبه در دیدار با « ترزا کریستینا کورنا داکوستا دیاس» وزیر کشاورزی  برزیل و امضای  توافقنامه همکاری بین دو کشور در محل این وزارتخانه با اشاره به روابط قدیمی و تاریخی ۱۲۰ ساله ایران و برزیل و اهمیت افزایش مبادلات تجاری دو کشور در حوزه کشاورزی و غذا افزود: صادرات محصولات کشاورزی ما طی سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته و در بین کشورهای امریکای لاتین، برزیل جایگاه اول در روابط اقتصادی ایران دارد.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه برزیل قطب و محور کشاورزی و غذا در جهان است اظهارداشت: ایران نیز در منطقه خاورمیانه دارای امنیت و اقتدار غذایی است. بنابراین، این دو قطب کشاورزی می‌توانند روابط تجاری خوبی داشته باشند تا علاوه بر توسعه و پایداری کشاورزی، تراز تجاری دو کشور رشد کند و همچنین به دنبال تسهیل فرایند مبادله‌ای دو کشور باشیم.

وی ابراز امیدواری کرد: سفر وزیر کشاورزی برزیل به ایران موجب تسهیل در روابط و تبادلات تجاری و بروکراسی دو کشور شود زیرا هر دو  کشور توانمندی  تهاتر با یکدیگر را دارند.

ساداتی نژاد خطاب به وزیر کشاورزی برزیل با بیان اینکه ایرن و برزیل نگاه راهبردی تجاری  بر پایه منافع دو کشور باید داشته باشند گفت: مشکلاتی همچون کاهش تعرفه تجاری بین دو کشور، تسهیل بروکراسی اداری دو کشور، تجارت تهاتری ، صادرات سایر محصولات کشاورزی ایران به برزیل، حمایت‌های حقوقی و قانونی از کشت فراسرزمینی ایران  در برزیل و رشد سرمایه گذاری دو کشور در بخش کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که باید مورد بررسی قرار گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه ایران بیش از ۵۰ درصد محصول کشاورزی مورد نیاز خود را از برزیل تامین و وارد می کند افزود: عمده صادرات ایران به برزیل کود اوره است که تنها دو درصد تجارت را به خود اختصاص داده است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تعرفه محصولات کشاورزی ایران به برزیل ۱۲۰ درصد و تعرفه واردات محصولات برزیل به ایران حدود ۴ درصد است. به نظر می‌رسد در روابط تجاری دو کشور باید تناسب بین تعرفه‌ها ایجاد شود.

ساداتی نژاد  با تاکید براینکه بروکراسی اداری دو کشور برای تجارت محصولات کشاورزی و غذایی باید تسهیل یابد گفت: با حذف بروکراسی اداری باید تجارت ترجیحی را بین دو کشور پایه گذاری کنیم که این امر می‌تواند در افزایش مبادلات تجاری کمک کند.

وزیر جهاد کشاورزی  درباره کشت فراسرزمینی افزود:  باید تجارت تهاتری بین دو کشور توسعه یابد، زیرا از آنجایی که ایران قطب تولید کود اوره در منطقه است و از سوی دیگر شما تولید کننده نهاده‌های دامی و پنبه هستید می‌توانیم براحتی تبادل کالا انجام دهیم.

وی اظهارداشت: همچنین یکسری محصولات کشاورزی ایران به دلیل کیفیت بالا و مرغوبیت و طعم  و مزه  همچون سیر، سیب درختی، خشکبار، میوه های خشک، کشمش، پسته، زعفران، انار و کیوی می‌تواند در سفره برزیلی ها جایگاه خوبی پیدا کند زیرا اکنون برزیل سالانه ۱۰۰ میلیون دلار سیر و ۹۰ میلیون دلار سیب درختی وارد می‌کند که این واردات می‌تواند از تولیدات با کیفیت ایران باشد.

ساداتی نژاد با بیان اینکه تبادل فعلی ایران با برزیل کود اوره بوده است گفت: اکنون سالانه ۶۰۰ هزارتن کود اوره به برزیل صادر می‌شود که در صورت تهاتر کالا به کالا ایران می تواند این ظرفیت صادراتی را به دو میلیون تن در سال برساند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.