محمدحسین کاویانی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: کشت پنبه از دهه دوم فروردین آغاز و تا پایان خرداد ادامه دارد، اما هنوز وزارت جهاد آمار دقیقی از سطح زیرکشت اعلام نکرده است.
به گفته او، براساس برنامه وزارت جهاد قرار است که امسال سطح زیرکشت پنبه به ۱۱۸ هزارهکتار برسد.
کاویانی ادامه داد: امسال قیمت خرید تضمینی هرکیلو وش پنبه ۳۷ هزار تومان اعلام شد که بدلیل هزینه های بالای تولید انگیزه ایجاد نمی کند چراکه در شرایطی که قیمت خرید تضمینی پنبه ۳ برابر نرخ گندم است، کشاورزان استقبال نمی کنند.
مدیرعامل صندوق پنبه درباره آخرین وضعیت واردات پنبه افزود: بنابر آمار سال گذشته ۱۰۷ هزارتن پنبه وارد کشور شد، اما برآورد می شود که امسال درصدی از میزان تولید کاهش یابد.
به گفته او، کشورهای تولیدکننده پنبه به کشاورزان یارانه می دهند که به همین علت قیمت هرکیلو پنبه یک دلار و ۸۷ سنت است که با احتساب ارز نیما، پنبه خارجی ارزانتر از تولید داخل تمام می شود که براین اساس صنعت نساحی تمایلی به خرید پنبه داخل ندارند.
کاویانی در ادامه افزود: برآوردها حاکی از آن است که تولید وش کشاورزان به ۳۰۰ هزارتن برسد که از این میزان ۹۰ تا ۹۵ هزارتن پنبه تولید شود.
مدیرعامل صندوق پنبه با بیان اینکه سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی است، گفت: بنابر آمار ۵۰ درصد پنبه مورد نیاز صنعت نساجی از تولید داخل تامین می شود.
دبیر کمیته بومیسازی و ساخت بار اول شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: شرکت ملی…
با حکم مدیرعامل بیمه ایران، اداره کل امور منابع انسانی و شورای فنی و مدیریت…
پنجاه و دومین حراج سکه طلا با تخصیص ۸۷۶۲ قطعه انواع سکه طلا به پایان…
چهاردهمین جلسه کمیته راهبری گروه فولاد خوزستان در شرایط ویژه تعطیلی شهرستان اهواز به دلیل…
همزمان با فرارسیدن سالروز گرامی داشت میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا ( س )…
مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس، با اشاره به تأکید وزیر نفت، در جلسه رأی اعتماد…