×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
۹ دهه همراهی بانک ملی ایران با مشتریان؛ از بانکداری تا پرچمداری اقتصاد ملی

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک ملی ایران، بانک ها به عنوان یکی از مهمترین ارکان اقتصادی، نقش انکارناپذیری در رشد و ارتقای جامعه دارند و بانک ملی ایران با تکیه بر ۹۳ سال قدمت و خدمت در عرصه بانکداری کشور، همواره همراه سیاست های کلان و همسو با برنامه های اقتصادی دولت فعالیت کرده و به عنوان یک بانک دولتی، نگاه ویژه ای به فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و… در راستای توسعه و شکوفایی کشور داشته است.

به عبارتی، بانک ملی ایران طی ۹ دهه همراهی خود با اقتصاد ایران، همچون شمعی فروزان، چراغ راه نظام اقتصادی و بانکداری، بازوی دولت و همراه ملت بوده است. از این رو اعتبار این بانک، از سال های دور در اذهان مردم حک و نقش پر رنگ اعتماد تاکنون نیز حفظ شده است.

حساب بانک ملی، ارزشمندترین هدیه دوران کودکی

سیده فاطمه مقیمی یکی از موفق ترین کارآفرینان زن کشور و عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران اولین هدیه ارزشمند دوران کودکی خود را دفترچه حساب بانک ملی ایران عنوان می کند و با مروری بر خاطرات کودکی های خود می گوید: تمام ذوق و شوق من طی آن سالها آن بود که هر سال قلکم را بشکنم و با تبدیل سکه های قلک به اسکناس، از پله های شعبه امیریه بانک ملی ایران بالا بروم و پولم را در حساب بانکی ام بگذارم.

وی درباره جایگاه امروز بانک ملی ایران ادامه می دهد: امروز در نظام بانکداری دنیا دیگر جذب مشتری اولویت نیست بلکه اولویت حفظ و نگهداری مشتری است که با توجه به قدمت این بانک و رشد بانک های خصوصی انتظار می رود در نگهداری مشتری و خدمات دهی مناسب نگاه ویژه تری وجود داشته باشد. از طرفی تنها ارایه سرویس نوین در بانک ها مهم نیست بلکه باید خدمات ویژه در زمان مناسب ارایه و پاسخ گویی مناسب و جامع از سوی کارکنان وجود داشته باشد و به نظر می رسد این مهم در بانک ملی ایران به وقوع پیوسته است.

چرخش چرخ اقتصاد با بانک ملی ایران

مهدی امینی خواه بازیگر سینما و تلویزیون نیز نگاه هنرمندانه خود از جایگاه بانک ملی ایران در تحولات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه ایرانی را اینگونه عنوان می کند: بانک ملی ایران یکی از بزرگترین ارکان های اقتصادی در کشور بوده و در چرخاندن چرخ اقتصادی کشور نقش بسیار مهمی داشته است.

وی ادامه می دهد: سالهاست که از مشتریان بانک ملی ایران هستم و نخستین حساب بانکی ام نیز در این بانک بوده است. بانک ملی ایران همیشه مورد نظر و تایید من بوده و همواره یکی از بانک های معتبر کشور شناخته می شود.  بنابراین اگر این بانک در بحث سیاست گذاری و توسعه زیرساخت های کشور مشارکت مالی و اقتصادی خود را بیشتر کند، شاهد ایرانی آبادتر خواهیم بود.

اعتبار این بانک جهانی است…

اما علاء میرمحمد صادقی نایب رییس اتاق بازرگانی ایران با بیان اینکه با گذشت ده ها سال از تاسیس بانک ملی ایران هنوز هم در زمان صحبت از یک موسسه معتبر میان مردم، نام بانک ملی ایران به میان می آید، می گوید: این بانک توانسته اعتماد مردم به ویژه بخش خصوصی را جلب کند. از طرفی بانک ملی ایران طی این سال ها، خدمات خاصی هم داشته که قابل توجه بوده است.

وی با بیان اینکه بانک ملی ایران باید با توجه به مردمی بودن نگاه ویژه تری به شکوفایی اقتصادی کشور به ویژه بخش تولید داشته باشد، می افزاید: اعتبار بانک ملی ایران در کشورهای دیگر بالاست و تجاری که LC بانک ملی ایران را دارند، زودتر کارشان راه می افتد و انگار  بانک های خارجی اعتنای بیشتری دارند.

چتر ملی بر سر تولید

احمد انارکی محمدی نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز با تاکید بر اینکه بانک ملی ایران یکی از بزرگترین بانک های کشور است، عنوان می کند: با توجه به سابقه تاسیس بانک ملی ایران می بینیم که این بانک در مسایل مختلف چه مسئولیت های اجتماعی و چه مسایل اقتصادی کشور و کسب و کارها، همواره نقش حمایتی داشته و حتی در مسئولیت های تکلیفی خود نیز تاکنون موفق عمل کرده است.

وی با تاکید بر اینکه انتظار می رود حرکت آغاز شده این بانک در توسعه بانکداری الکترونیک با سرعت بیشتری ادامه داشته باشد، بیان می کند: این بانک با توجه به گستردگی شعب خود در احداث شعب بانکی مناطق محروم کشور، ارایه تسهیلات به کسب و کارها و… در میان سایر بانک ها پیشتاز است و علاوه بر بانکداری به عنوان یک بنگاه اقتصادی موفق در کشور عمل کرده است.

چشم ها را باید شست…

اسماعیل صابری کارشناس بازار پولی و مالی هم از ردپای حضور بانک ملی ایران در زندگی خود اینطور می گوید: از زمانی که چشم به جهان گشودم، بانک ملی ایران را دیدم و پدرم یک حساب بانکی در صندوق پس انداز ملی افتتاح کرد.

وی با بیان اینکه هنوز هم می بینیم قدیمی ترها اعتقاد دارند که پولشان را در حساب بانک ملی بگذارند تا بهتر نگهداری شود و این نشان از اعتبار و اعتماد است، ادامه می دهد: بانک ملی ایران را می توان به دو دوره قبل از جنگ تحمیلی و پس از آن تقسیم کرد که در دوره نخست بانک را متولی حساب های دولتی می دانستند اما پس از آن و با اصلاحات صورت گرفته، نگاه و رویکرد به لحاظ جذب منابع و مشتری مداری تغییر کرد و به همین علت نیز در سرویس دهی بانک نسبت به گذشته تفاوت فاحشی ایجاد شد. به عبارتی، مدیران و نیروی انسانی بانک با رویکرد جدید جذب شدند و به طور مثال از زمان حضور آقای حسین زاده در بانک، جایگاه بانک در بانکداری الکترونیک بسیار ارتقا یافت.

 راه گشایی بانکداری نوین

پویا امینی بازیگر، تئاتر، سینما و تلویزیون هم که ۱۵ سالی است مشتری بانک ملی ایران است، می گوید: بانک ملی ایران بنا به جایگاه ویژه خود در اقتصاد، عمده عملیات بانکی کشور مانند واریز وجوه حج، خروج از کشور و…، ثبت نام های ارگان های دولتی، وجوه پرداختی مالیات و… را ساماندهی می کند و همین امر موجب ازدحام و شلوغی شعب هم می شود.

وی تاکید می کند: درست است که این امر نشان از جایگاه بانک دارد اما با شلوغی شعب هم مواجه می شویم که بانکداری نوین و الکترونیک می تواند بخشی از این ازدحام را بکاهد. ضمن اینکه بهتر است تعداد کارکنان شعب در مناطق پر تردد و رفت و آمد بیشتر شود.

هنوز هم انتخاب ملی است!

مهدی حداد مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت نوبر سبز و از مشتریان بانک ملی ایران است و این بانک را جزو بانک های پیشرو می داند و می گوید: بانک ملی ایران با سرمایه ملی شکل گرفته و هنوز هم پشتوانه آن اعتماد ملی ست که این امر هم به علت وجود کارکنان ساعی می باشد. به عبارتی، ساختار فرهنگ بانک ملی ایران در کم تر بانکی مشاهده می شود و می توان گفت ساختار فرهنگ مدیران این بانک همگن است و با تغییر مدیران، سیستم بانک تغییر چندانی نمی کند در حالی که در سایر بانک ها تغییر مدیر همراه با تکانه های شدید در بخش تسهیلات دهی، سپرده گیری و… خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه هنوز هم انتخاب مشتری میان بانک ملی ایران و بانک های خصوصی، بانک ملی ایران است، ادامه می دهد: باید نگاه این بانک در بخش های اتوماسیون، مشتری مداری و رسالت اجتماعی که همان حمایت از بنگاه های تولیدی و صادراتی است، ویژه تر باشد. اکنون صادرکنندگان با چالش انتقال پول مواجه هستند که باید این مکانیزم انتقال تسهیل شود.

نگاه ویژه تر به تعاونی ها

ابراهیم رزاقی اقتصاددان، پژوهشگر و مدرس دانشگاه نیز با تاکید بر اینکه بانک ها نباید درگیر سرمایه داری باشند، می گوید: در حال حاضر بانک ها قادر به پرداخت سود به سپرده گذاران خود متناسب با نرخ تورم موجود نیستند. از طرفی بانک ها باید به سمت سرمایه گذاری در تعاونی ها که دارای حداقل سود هستند، پیش بروند که این دو رویکرد در کنار هم، بسیار سخت است و یک بانک به تنهایی نمی تواند عمل کند. به عبارتی مدیران بانک باید به گونه ای حرکت کنند که گویی خود عضوی از یک تعاونی هستند و برای همین منظور نیز پیشنهاد من به بانک ملی ایران و سایر بانک ها این است که برای تغییر در نظام بانکداری کشور، یک مجتمع تعاونی متشکل از چندین بانک و قدرت عظیمی به پشتوانه سهامداران راه اندازی کنند.

بانک پرچمدار

مرتضی احمدزاده رییس هیات مدیره سایت میدون و از مشتریان بانک هم با تاکید بر اینکه بانک ملی ایران به لحاظ قدمت، اعتبار و شناخته شدگی میان مردم سرآمد است و این برای یک بانک سرمایه بسیار ارزشمندی محسوب می شود، گفت: بانک ملی ایران می تواند با این نام آشنا و اعتبار خوب به جایگاه بالاتری به لحاظ ارایه خدمات مالی و بانکداری الکترونیک میان مردم برسد. البته این بانک طی یکی دو سال گذشته تحولات خوبی را در مدل های بانکداری ایجاد کرده که بسیار به چشم می آید و بیانگر  عظم و اراده جدی برای ایجاد تحول در روش های بانکداری ست.

وی با تاکید بر اینکه این بانک می تواند با مطالعه مدل های تطبیقی سایر بانک ها چه در دنیا و چه داخل تحولات خوبی را حتی در نظام بانکداری کشور ایجاد کند، بیان می کند: بانک ملی ایران در فضای جنگ اقتصادی حاکم در کشور می تواند اثرگذاری خوبی داشته باشد و بسیاری از گره های مردم را برطرف کند. از طرفی بانک ملی ایران باید پرچمدار و جلودار سایر بانک ها باشد و با ارایه مدل ها و الگوهای نوین، راه های جدیدی را برای سایر بانک ها باز کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.