×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی پست بانک ایران، دکتر کشاورزیان با اشاره به تاریخچه فعالیت بانک ها در عرصه فعالیت های پولی و بانکی دنیا، اظهار داشت: بانک ها نقش موثری در تقویت پایه پولی کشورها ایفا می نمایند و اگر مدیریت درستی بر آنها صورت نگیرد، موجب کاهش ارزش پول ملی و افزایش تورم خواهد بود. 
وی به نقش و وظایف پول در ادوار تاریخی و ظهور رمز ارزها  به عنوان پدیده جدید بانکداری امروزه اشاره کرد و افزود: رمز ارزها پدیده ای نوظهور در عرصه بانکداری می باشد که به طور ویژه از سوی دولت ها مورد توجه قرار گرفته و به نوعی در حال به رسمیت شناختن آن و بکارگیری در عرصه مبادلات پولی می باشند، لذا دولت ها نمی توانند آن را نادیده بگیرند و این مقوله بسیار مهم در بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفته و برنامه ریزی و تهیه استراتژی مربوطه در دستور کار آن قرار گرفته است.
عضو هیات مدیره بانک در پایان تاکید کرد: با توجه به حساسیت و اهمیت خدمات بانکی و ضرورت به روز بودن اطلاعات کارکنان و تسلط آنها به دانش روز بانکی ، ضرورت دارد همکاران ما در پست بانک ایران نیز با آموزش مستمر و کسب اطلاعات ، دانش و مهارت های جدید ، کارایی خود را در زمینه ارائه خدمات مطلوب به هموطنان ارتقاء دهند. 

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.