×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

مکمل‌های بنزین مورد تأیید نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، طبق اعلام این شرکت، بنزین عرضه شده در تمام جایگاه‌های عرضه سوخت کشور مطابق با استانداردهای شرکت ملی پالایش و پخش، تولید و توزیع می‌باشد و کمبودی از بابت اکتان و یا دیگر مواد ندارد.

شرکت پخش فرآورده‌های نفتی با تاکید بر اینکه اساساً چیزی به عنوان اکتان اضافی پایه علمی ندارد، افزوده است: مکمل‌هایی که با نام اکتان افزایی عرضه می‌شود، هیچ تأثیری در افزایش کیفیت سوخت و یا به‌سوزی آن ندارند و ادعای فروشندگان این مکمل‌ها در خصوص اکتان افزایی و ارتقای کیفیت سوخت با این مکمل‌ها به هیچ وجه مورد تأیید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیست و عرضه این مکمل‌ها هیچ مجوزی از سوی این شرکت، سازمان حفاظت محیط زیست و یا دیگر مراجع رسمی ندارد.

براین اساس، فرآورده‌های نفتی توزیع شده، به مواد افزودنی یا مکمل و یا اکتان‌افزا از قبیل محلول، قرص و … نیازی ندارد و عرضه این مواد در جایگاه‌های سوخت کشور مورد تأیید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیست و اگر مردم شکایتی دراین باره دارند می‌توانند گزارش‌های خود را به بازرسی مناطق و یا شماره ۰۹۶۲۷ اطلاع دهند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.