به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، محمدحسن متولی زاده در مراسم آغاز هفته چهل و سوم پویش #هرهفته_الف_ب_ایران و بهرهبرداری از ۸ طرح سازوکاری در حوزه انتقال و توزیع نیروی برق، خاطرنشان کرد: با بهرهبرداری از این طرحها به دنبال بهبود ارائه خدمات به مردم هستیم.
متولی زاده در خصوص طرح برق امید گفت: با گذشت دومین دوره از صدور قبضهای برق امید، تاکنون ۶۰ میلیون قبض برق صادر شده است و اکنون میتوانیم اعلام کنیم که این طرح به هدف خود یعنی تشویق کم مصرفها و ترغیب پرمصرفها برای کاهش مصرف رسیده است.
به گفته مدیرعامل توانیر، از زمان اجرای این طرح به میزان ۶.۷ درصد از مشترکان پرمصرف کاسته شده است.
متولی زاده در خصوص طرح چاوش (ارتقای رضایتمندی مشترکان از طریق بهبود ولتاژ تحویلی و راهاندازی مرکز ملی پایش کنتورهای هوشمند کشور) گفت: هماکنون ۵۰ درصد از مصرف کشور از طریق این سامانه نظارت و کنترل میشود و از طریق همین سامانه نیز توانستیم طرحهای مدیریت بار در تابستان و زمستان را اجرایی کنیم.
به گفته وی، طرح تعویض کابلهای فرسوده شبکه توزیع با کابل خود نگهدار از دیگر طرحهایی است که آثار ملموس آن را میتوان مشاهده کرد.
مدیرعامل توانیر افزود: با اجرای این طرح و کاهش تلفات از ۱۴.۸ درصد در سال ۱۳۹۲ به ۹.۵ درصد تا پایان سال ۱۳۹۹ نه تنها خاموشیها کاهش یافته بلکه پایداری شبکه نیز افزایش پیدا کرده است.
متولی زاده خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح از احداث ۳۲۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاهی جدید و سرمایهگذاری ۵۰ هزار میلیارد تومانی بینیاز شدیم و علاوه بر این میزان مصرف سوخت در نیروگاههای حرارتی کشور ۱۶ میلیارد لیتر کاهش یافت.
وی در خصوص طرح ارائه خدمات به مردم به صورت غیرحضوری نیز گفت: در حال حاضر بالغ بر ۷۸ درصد از خدمات از طریق اپلیکیشن برق من و ۲۲ درصد نیز از طریق دفاتر پیشخوان به مردم ارائه میشود و مراجعه حضوری به شرکتهای توزیع وجود ندارد.
براساس این گزارش، امروز همچنین از طرحهای ایجاد و توسعه طرح هما (سامانه هوشمندسازی مراکز اتفاقات و فوریتهای برق) و طرح سنم (سامانه نظارت مکانیزه در طرحهای توسعهای، تمرکز زدایی و افزایش اختیارات شرکتهای استانی نیز رونمایی شد.