×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

مهلت سه روزه برای ترک شهر‌های نارنجی و قرمز

به گزارش تجارت گردان به نقل از  صدا و سیما، سردار «سید کمال هادیانفر» رئیس پلیس راهور ناجا امروز در حاشیه همایش طلایه‌داران فرهنگ ترافیک در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در این جلسه ۹ شهر قرمز و ۳۱ شهر نارنجی مشخص شدند.
وی با بیان اینکه مبادی ورودی و خروجی شهر‌های قرمز و نارنجی کنترل می‌شود، افزود: ورود پلاک‌های غیربومی به شهر‌های قرمز یک میلیون تومان و ورود این‌گونه خودور‌ها به شهر‌های نارنجی ۵۰۰ هزار تومان جریمه دارد.
رئیس پلیس راهور ناجا ادامه داد: در تمامی شهر‌های دارای وضعیت نارنجی، قرمز، آبی و زرد محدودیت تردد شبانه اعمال می‌شود و ۲۰۰ هزار تومان جریمه خواهد شد.
سردار هادیانفر اضافه کرد: در شهر‌هایی که وضعیت نارنجی یا قرمز دارند، هر خودرو که پلاک غیربومی باشد در هر ۲۴ ساعت یک بار جریمه خواهد شد.
رئیس پلیس راهور ناجا خاطرنشان کرد: در صورتی که شهری از وضعیت آبی و زرد تغییر رنگ دهد، این آمادگی را داریم که تاکتیک خود را تغییر دهیم و مبادی ورودی و خروجی آن شهر را کنترل کنیم.

یک دیدگاه

  1. دکتر صفار گفت:

    تکلیف کسی که متعهد بوده و مسافرت نرفته ولی ماشین پلاک غیربومی دارد و شهری که ساکن است یا شهر مربوط به پلاکش تغییر رنگ داده چیست؟ لطفا در این خصوص خبری تهیه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *