×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
تغییرات قیمت کالاهای خوراکی در اسفند ۹۹

به گزارش ایبنا، در اسفند ماه ١٣٩٩ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات
در این گروه، اقلام “شیرینی خشک” با ۵,۴ درصد و “رشته آش” با ٢.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها
در این گروه، اقلام “مرغ ماشینی” با ١٢,١ درصد،”گوشت گوسفند” با ۵.۵ درصد و”ماهی قزل آلا” با ۵.٣ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “روغن مایع” با ٧,٩ درصد، “روغن نباتی جامد” با ۴.٢ درصد و “شیر پاستوریزه” با ٢.٣ درصد بوده است. همچنین در این گروه “تخم مرغ” ۴.۶ درصد نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته است.
میوه و خشکبار
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به “هندوانه” با ۴٢,٠ درصد، “انار” با ١۴.١ درصد و “لیمو ترش” با ١٣.٢ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
سبزیجات
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به ” نخود ” با ٣,٨ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام “گوجه فرنگی” با ٢۴.٣ درصد، “خیار” با ١۴.٣ درصد و”پیاز” با ١٣.٨ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به “شکر” با ٧,٩ درصد و “قند” با ٧.۵ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. از ۵٣ قلم خوراکی منتخب، تعداد ٣٩ قلم، درصد تغییر سالانه بالاتر از نرخ تورم نقطه‌ای کل کشور (۴٨,٧ درصد) داشته‌اند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.