لادن حیدری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به همه گیری ویروس کرونا از اواخر سال ۹۸ تاکنون در سطح کشور، گفت: به دنبال این همه گیری اکثر حوزه ها و برخی مشاغل با توقف فعالیتشان و بعضا تعطیلی آنها دچار خسارت و آسیب های جدی مالی شدند که حوزه فرهنگ، هنر و رسانه نیز از این آسیب ها و ضرر و زیان های بروز و ظهور این ویروس منحوس مستثنی نبوده بطوریکه برخی بخش ها و مشاغل زیر مجموعه آن حتی دچار آسیب های جدی شدند.
وی ضمن تشریح مجموعه اقدامات، تلاش ها و پیگیری های انجام گرفته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای حمایت، کمک و همیاری با حوزه ها و بخش های آسیب دیده فرهنگ، هنر و رسانه، چهار اقدام مهم این وزارتخانه در همین راستا را تشریح کرد.
معاون توسعه مدیریت ومنابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعیین و انتشار گزارش میزان خسارت وارده به بخش فرهنگ و هنر و رسانه (فروردین و مهرماه ۱۳۹۹) را از اولین اقدامات این وزارتخانه برشمرد.
حیدری در ادامه، تدوین و اجرای بستههای حمایتی از فعالان و کسب و کارهای فرهنگی، هنری و رسانهای در بحران کرونا همراه با تدوین و انتشار گزارش تجربه جهانی مدیریت بحران کرونا در صنایع فرهنگی و خلاق – راهبردها و سیاستگذاریهای حمایتی را از دیگر اقدامات اجرایی مقابله با پیامدهای کرونا در بخش فرهنگ، هنر و رسانه عنوان کرد.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه همچنین تدوین گزارش تحلیل شرایط پساکرونایی بخش فرهنگ و هنر (با رویکرد رونق اقتصاد فرهنگ و هنر) و ارائه به سازمان برنامه و بودجه کشور برای تدوین برنامهها و سیاستهای دستگاههای سیاستگذار در دوره پساکرونا را از دیگر اقدامات اجرایی مقابله با پیامدهای کرونا در بخش فرهنگ، هنر و رسانه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برشمرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان کمک و همیاری به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه و همچنین درنظر گرفتن تسهیلات را افتخاری بزرگ برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دانست و تاکید کرد: تا جائیکه امکانات و بودجه اجازه بدهد همه تلاش ها و همت خود را بکار خواهیم گرفت تا در راستای کمک و همیاری به اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه اقدامات اجرایی و حمایتی از این قشر فرهیخته و تلاشگر جامعه را در اولویت امور وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دهیم.