سرهنگ مهدی پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا افزود: اقتدار نظام اسلامی مدیون جانفشانی شهدا و ایثارگران است که به دور از هرگونه توقع و چشمداشت مادی، هستی خود را به پای انقلاب تقدیم کردند.
وی افزود: در کنار همه شهدای سرافراز هشت سال دفاع مقدس، شهدای جامعه عشایری ما به زینت اخلاص، پاکی و همچنین صداقت آراسته هستند چرا که با نیت دفاع از این مرز و بوم در جبهههای حق علیه باطل حاضر شدند تا دشمن را در همان حرکتهای اول زمینگیر کنند.
اولین شهیده زن انقلاب اسلامی
معاون فرهنگی بسیج عشایر به نخستین زن شهید نهضت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳ در لارستان فارس اشاره کرد و گفت: وجود اینگونه شخصیتها نشان میدهد که عشایر و حتی بانوان عشایر، از علمداران و پیشگامان نهضت امام خمینی (ره) بودهاند که باید این افتخارات عشایر شناسایی و آنگونه که شایسته است مورد تجلیل قرار گیرند.
سرهنگ مهدی پور افزود: در سال های آغازین نهضت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳، عشایر، برای حمایت از نهضت امام خمینی (ره) با رژیم پهلوی درگیری مسلحانه داشتند و تعدادی از مبارزان عشایری در این راه به شهادت رسیدند که یکی از چهرههای سرشناس آنان، شهیده باختر بیگلری بوده است.
معاون فرهنگی بسیج عشایر تصریح کرد: بسیج عشایر جزو اولین نیروهایی بودند که در طول جنگ تحمیلی برای دفاع از این مرز و بوم به نبرد با دشمن شتافتند و در این مسیر ۱۰ هزار شهید تقدیم نظام جمهوری اسلامی کردند.
مهدی پور خاطر نشان کرد : از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۴۰۰ شهدای شاخص عشایر گرانقدر به ترتیب شهدا امام قلی عزیزی ، محمد علی شاهمرادی ، رضا رحمتی زاده، علی غیوری زاده ، حاج حسن آباد ، قاسم مدهنی ، مرتضی حسین پور ، محمد علی قلی زاده، سردار احمد سلیمانی و اله کرم محمود صالحی معرفی شده اند.