×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

ویژه های خبری

اجازه پایمال شدن حق تیم فوتبال نساجی را نمی‌دهیم

به گزارش ایسنا، کمال علیپور خنکداری در تذکری شفاهی در جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی بیان کرد: از چند هفته گذشته بین باشگاه فوتبال پیکان و سایپا احساس تبانی ایجاد شده است. در ۳۰ دقیقه پایان بازی شاهد تعویض ششم بودیم که طبق قانون باید از پیکان امتیاز کسر شود و به سایپا امتیاز اضافه گردد.

وی در ادامه اظهار کرد: مردم قائمشهر به دنبال عدالت و احقاق حقوق تیم‌شان هستند ما اجازه دهن کجی به تیم نساجی قائمشهر را نمی‌دهیم. تیم‌های نساجی، ملوان، تراکتورسازی و سایر تیم‌های فوتبال همگی ظرفیت کشور هستند و ما حق نداریم به آنها دهن کجی کنیم. بنده نیز اجازه نخواهم داد که حق مردم قائمشهر پایمال شود.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: تیم نساجی قائمشهر نشاط را برای مردم آورده است نباید اجازه داد تا با بی‌قانونی این نشاط به کام مردم تلخ شود. وزیر ورزش باید ورود کرده و اجازه پایمال شدن حقوق تیم نساجی را ندهد.

انتهای پیام  

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.