به گزارش تجارت گردان به نقل از ایلنا، محسن حاجی میرزایی، در نشست با اعضای هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان، اظهار کرد: فلسفه وجودی تشکیل این جلسه، بحث و بررسی مأموریت ها، کیفیت برنامهها و دغدغهها ی احتمالی در دانشگاه فرهنگیان است.
حاجی میرزایی افزود: شاید بزرگترین فرصت جمهوری اسلامی برای تمدن سازی، نظام تعلیم و تربیت باشد و من بر این باورم که علیرغم تمام دستاوردهایی که در حوزه نظام تعلیم و تربیت، کسب کرده ایم، باز هم آنگونه که باید به این حوزه توجه کافی نشده است و اگر بخواهیم در این زمینه فعالیت کنیم با ظرفیتی بسیار بیش از آنچه امروز مورد استفاده قرار گرفته، مواجه خواهیم بود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که رکن اصلی آموزش و پرورش، معلمان هستند، گفت: بر اساس دستورالعمل جذب نیروی انسانی در آموزش و پرورش، لازم است معلمان قبل از ورود به عرصه معلمی در دانشگاه فرهنگیان، آموزش ببینند و تربیت شوند. بنابراین باید باید از «توانایی برنامههای آموزشی دانشگاه فرهنگیان»، برای «تربیت معلمان توانمند و مسئولیت پذیر» اطمینان حاصل کرد
عضو کابینه دولت تدبیر و امید، افزود: خوشبختانه گزارشهای ارائه شده به همراه آمار و ارقام به دست آمده، نشان دهنده حرکت به سمت جلو، است. ولی نمیتوانیم این آمار را ملاکی برای دسترسی به معلمان توانمند و باکیفیت قرار دهیم و به صورت قاطع بیان کنیم که در این شرایط معلمانی باکیفیت را تربیت کرده ایم.
وی تصمیم گیری و مسئولیت هیأت امنا در برنامه ریزی و آموزش نیروهای جذب شده در دانشگاه فرهنگیان را بسیار، خطیر دانست و بیان کرد: لازم است؛ هیأت امنا با بررسی و برگزاری جلسات مداوم به جمعبندی درست در آموزش نیروی انسانی برسد. در حال حاضر نیاز اصلی ما، تربیت نیروی انسانی برای آموزش در دوره ابتدایی است و تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت که در این دوره از معلمان با کیفیت و آموزش دیده، استفاده کنیم.
وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: ما آمادهایم به صورت مستمر، جلسات هیأت امنا را در محورهای مختلف، برگزار، بررسی و موارد لازم را تصویب و اجرا کنیم تا به دانشجومعلمانی توانمندتر و باکیفیتتر از امروز دست یابیم.