×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

رئیس هیات عالی نظارت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی منصوب شد

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، با حکمی از سوی فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی، علیرضا زمانی، به عنوان «رییس هیات عالی نظارت»  سازمان اموال تملیکی منصوب شد.

در حکم وی آمده است:

جناب آقای علیرضا زمانی

با سلام


نظر به تعهد، تجربه و شایستگی جنابعالی و با عنایت به مفاد ماده ۲۲ قانون تاسیس سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی و اساسنامه آن و مصوبه ۲۳/۰۴/۱۴۰۰ مجمع عمومی عادی به طور فوق‌العاده آن سازمان به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان «رئیس هیات عالی نظارت سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی» منصوب می‌شوید.


امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون‌ مداری، اعتدال‌گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، در انجام ماموریت‌ها و وظایف محوله موفق و موید باشید.

شایان ذکر است مدیر طرح و برنامه و حراست سازمان اموال تملیکی از جمله سوابق علیرضا زمانی در این سازمان می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *