به گزارش تجارت گردان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، محمدرضا بختیاری افزود: امسال شرایط منابع آبی استان تهران بحرانی بود و علیرغم کاهش ۳۵ درصدی بارندگیها، کسری ۳۸۰ میلیون مترمکعبی مخازن سدها و رشد حدود ۳ درجهای دمای هوا، توانستیم بدون قطع آب و حتی بدون اجرای سناریوهای کاهش فشار آب از این شرایط بحرانی عبور کنیم.
بختیاری افزود: سالانه حدود ۲.۵ درصد میزان مصرف آب در شهر تهران به دلیل رشد جمعیت افزایش مییابد و این رشد مصرف طبیعی است، اما امسال با وجود رشد تعداد مشترکان، مصرف آب در سال آبی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ تنها یک درصد بیشتر شده و این کاهش مصرف نشاندهنده مشارکت و همکاری بالای مردم برای گذر از بحران آب بوده است.
وی ضمن قدردانی از شهروندان و درخواست استمرار این مشارکت گفت: وضعیت ذخایر آبی استان همچنان بحرانی است به گونهای که شاهد کاهش ۱۱۰ میلیون مترمکعبی ذخیره سد ماملو نسبت به سال گذشته هستیم.
بختیاری با اشاره به بیلان منفی ۱۵۰ میلیون مترمکعبی تهران افزود: ما هر سال ۱۵۰ میلیون مترمکعب بیشتر از ورودی ذخایر زیرزمینی، آب برداشت میکنیم و حدود ۸۵ درصد یعنی دو برابر حد مجاز از منابع آبی تجدیدپذیر استفاده میکنیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران ادامه داد: بر اساس پیشبینیهای سازمان هواشناسی سال آبی آینده در بهترین حالت سال نرمالی خواهد بود و خبری از ترسالی نیست؛ ما با در نظر گرفتن بحرانیترین شرایط احتمالی و تدوین بدترین سناریوهای ممکن از غافلگیری در پاییز و زمستان جلوگیری میکنیم و ذخایر استراتژیک منابع آب را برای پاییز و زمستان حفظ خواهیم کرد.
وی در پایان تاکید کرد: درخواست ما برای صرفهجویی آب از سوی مشترکان به معنای صرفهجویی در مصارف بهداشتی و سلامتی نیست چراکه علیرغم فشار بسیار زیاد بر بدنه شرکت آب و فاضلاب استان تهران تاکنون حتی یک ساعت نیز قطع آب نداشتیم که از شهروندان تقاضا داریم در مصارف غیرضروری صرفهجویی داشته باشند.
https://tejaratgardan.ir/?p=141660