×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳
آغاز اجرای تاسیسات فاضلاب ۱۱ روستای فلاورجان با مشارکت ذوب آهن اصفهان

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان، با اجرای این طرح جمعیتی بالغ بر ۱۸ هزار نفردر  روستاهای کارویه ، بندارت، دارافشان، خیرآباد، اسفهران، قلعه میر، شرودان،کروچ، دشتلو، طاد و فیروزان از خدمات شبکه فاضلاب بهره مند می شوند. تاسیسات فاضلاب ۱۱ روستای شهرستان فلاورجان با اجرای  ۱۶۲ کیلومتر شبکه و احداث ۲ ایستگاه پمپاژ در مدت ۳۰ ماه عملیاتی می شود.
معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان در آیین افتتاح این طرح اظهار داشت: در سالی که به نام تولید،پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نام گذاری شده است، ذوب آهن اصفهان به منظور رفع نیاز آبی صنعت از طریق بازچرخانی آب و نیز کاهش آلاینده های زیست محیطی که ارتقاء سطح بهداشت عمومی و محیطی را در بردارد در این پروژه سرمایه گذاری کرده است.
علیرضا رضوانیان افزود: با توجه وقوع خشکسالی های مستمر و کاهش محدودیت منابع آبی، ذوب آهن طرح های متعددی در زمینه کاهش مصرف آب  از جمله بازچرخانی آب را اجرایی کرده است تا به مسئولیت های اجتماعی خود در برابر جامعه و مردم به خوبی عمل کرده باشد.
وی افزود: شرکت ذوب آهن در صدد است با مشارکت درطرح های زیست محیطی، زمینه کاهش آلاینده ها در محیط زیست فراهم کرده و با استفاده از پساب در فرایند تولید، کاهش بهره برداری از رودخانه زاینده رود را رقم بزند.
 معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان گفت: شرکت ذوب آهن به عنوان یک بنگاه اقتصادی نقش به سزایی در خودکفایی تولیدات داخلی دارد و انتظار می رود با حمایت مسئولان زمینه افزایش تولید سرانه ملی در بخش فولاد محقق شود.
معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی استانداری اصفهان نیز گفت: اجرای این طرح در روستاها رویکردی در جهت محرومیت زدایی به شمار می رودکه توسط آبفای استان اصفهان و شرکت ذوب آهن با همکاری مدیریت شهری از جمله فرمانداری فلاورجان در دستور کار قرار گرفته است.
مصطفی خضری با بیان این که اجرای شبکه فاضلاب در روستاها با سرمایه گذاری بخش خصوصی به مثابه تبدیل تهدید به فرصت است اعلام کرد: با اجرای این پروژه نه تنها مشکلات بهداشتی و زیست محیطی منطقه برطرف می شود بلکه استفاده مجدد از پساب در صنعت فولاد، وابستگی ذوب آهن را به زاینده رود بسیار کاهش می دهد.
وی ادامه داد: درست است که در اصفهان صنایع بزرگی مانند فولاد مبارکه و ذوب آهن مشغول به فعالیت هستند اما در سال های اخیر طرح هایی در خصوص باز چرخانی آب در صنعت در دستور کار قرار گرفت که اجرای این طرح نمونه بارز آن است.
در ادامه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: در دهه اخیر برای اولین بار در صنعت آب و فاضلاب کشور، آبفای استان اصفهان اجرای پروژه های فاضلاب را با سرمایه گذاری بخش خصوصی نظیر مجتمع فولاد مبارکه و شرکت سهامی ذوب آهن اصفهان عملیاتی کرد که از جمله می توان به اجرای شبکه فاضلاب در شهر ستان های مبارکه ، لنجان و فلاورجان اشاره کرد.
هاشم امینی با بیان اینکه احداث تاسیسات فاضلاب  با استفاده از اعتبارات دولتی ممکن است چند دهه به طول بیانجامد گفت: این در حالی است که اجرای شبکه فاضلاب شهرهای اشترجان و مینادشت با سرمایه گذاری شرکت ذوب آهن در سال ۱۳۹۷ عملیاتی شد و هم اکنون دراین شهرها انشعاب فاضلاب به متقاضیان واگذارمی شود.
وی با اشاره به اجرای تاسیسات فاضلاب در ۱۱ روستای فلاورجان افزود: از سال ۱۳۸۰ روستاهای شمال شهرستان فلاورجان خواستار استفاده از خدمات شبکه جمع آوری فاضلاب در این منطقه بودند که با پیگیری نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی و سرمایه گذاری شرکت ذوب آهن این مطالبه مردم برآورده شد.
مدیرعامل آبفای استان اصفهان با بیان این که پس از یکپارچگی آبفای شهری و روستایی سرعت خدمات رسانی به روستاها قابل توجه است تصریح کرد: در حال حاضر در کشور تنها ۷۵ روستا از خدمات شبکه فاضلاب بهره مند هستند در حالی که به دنبال یکپارچه سازی شرکت های آبفای شهری و روستایی، زیر ساخت های لازم برای استفاده   ۲۵ روستا از خدمات شبکه فاضلاب دراستان اصفهان فراهم شده است.
امینی اعلام کرد: در سال ۱۳۹۸ نیز اجرای  تاسیسات فاضلاب در ۱۴ روستای دیگر شهرستان فلاورجان نیز عملیاتی شده بودکه تا اکنون بیش از ۷۶ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و انتظار می رود در آینده نزدیک به بهره برداری برسد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.