×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳
طرح جمع آوری گازهای همراه نفت ۶ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می‌کند/ اجرای این طرح معادل دو فاز پارس جنوبی، گازهای همراه را جمع‌آوری می‌کند

محسن خجسته‌مهر در مراسم بهره‌برداری از تأسیسات و مخازن ذخیره‌سازی و اسکله شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس و امضای هشت قرارداد طرح جمع‌آوری گازهای مشعل اظهار کرد: مایه مباهات و خوشحالی است که امروز در آیین انعقاد صیانتی‌ترین قراردادهای بالادستی صنعت نفت جمع شده‌ایم.
وی افزود: لازم می‌دانم در این نشست به‌نوبه خود از حمایت‌های همه‌جانبه صیانتی وزیر نفت، استاندار خوزستان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و همه آنهایی که در این نشست حضور دارند و در این پروژه بزرگ نقش داشتند تشکر و قدردانی کنم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: گازهای مشعل یا گازهای همراه نفت که به‌صورت مشعل درآمده است یا باید به‌صورت گاز به میدان‌های نفتی تزریق شود که بتوانیم حداکثر استحصال را داشته باشیم، یا اینکه این گازهای مشعل را به‌عنوان ارزش افزوده به منظور خوراک در اختیار واحدهای پایین‌دستی قرار دهیم.
خجسته‌مهر افزود: محیط زیست مقوله بسیار مهمی است که باید از سوی وزارت نفت دنبال شود. توسعه‌ای که همراه آن آلایندگی باشد، ممنوع است و ما در طرح‌های خود باید این موضوع را مدنظر قرار دهیم که آلایندگی صفر باشد. برنامه ما نیز این است که آن را دنبال می‌کنیم.
وی تصریح کرد: انعقاد این قرارداد حدود ۶ هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم به‌دنبال دارد. این یکی از کارهایی است که به‌عنوان سرمایه اجتماعی تولید ثروت و همسو با رفع محرومیت‌زدایی باید برای آن گام برداریم.
خجسته‌مهر با بیان اینکه پنج طرح اصلی جمع‌آوری گازهای مشعل در کشور داریم که ارزش این پنج طرح حدود ۷ میلیارد یورو است، گفت: طرحی که امروز انعقاد قرارداد آن انجام می‌شود حدود یک میلیارد یورو است که ۳۰۰ میلیون یورو آن قبلاً انعقاد قرارداد شده و امروز حدود ۵۰۰ میلیون یورو دیگر در دولت سیزدهم امضا می‌شود.
وی افزود: اینها پروژه‌های بسیار ارزشمندی است و این گویای نگاه ویژه دولت سیزدهم به اجرای طرح‌های نیمه‌تمام و تکمیل آنها و اجرای طرح‌های جدید است.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه این پنج طرح معادل دو فاز پارس جنوبی می‌تواند گازهای همراه را جمع‌آوری کند، تصریح کرد: با برنامه‌ای که دیده شد ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و ۳۲۰۰ در غرب کارون و غرب کشور تا پایان سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد، از این رو سیاست ما در شرکت ملی نفت ایران گره زدن بخش پایین‌دستی با بالادستی و تأمین سرمایه مورد نیاز بخش بالادستی و تثبیت خوراک واحدهای پتروشیمی است.
خجسته‌مهر گفت:در آینده نزدیک برای تأمین منابع مالی شرکت ملی نفت ایران به‌منظور توسعه میدان‌های نفتی و گازی حتماً از سرمایه بخش‌های مختلف پتروشیمی استفاده خواهیم کرد. در این خصوص با پنج هلدینگ مهم و یک مجموعه فولادی مذاکره می‌کنیم تا بتوانیم بخش پایین‌دستی را به کمک بخش بالادستی بیاوریم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.