×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

3895450 773

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، آقای فرهاد دژپسند صبح امروز در سی امین همایش بانکداری اسلامی با تاکید بر اینکه امسال سی امین همایش برگزار می‌شود، در حالی که ۲۸ سال از تصویب قانون عملیات بانکی بدون ربا می‌گذرد، افزود: انتظار می‌رفت امروز در نقطه‌ای باشیم که کاملا این احساس شکل گرفته باشد که در ایران بانکداری کاملا اسلامی است و هیچگونه شبهه درباره اسلامی بودن بانکداری وجود ندارد.
وی گفت: این بانکداری می‌توانست الگویی برای سایر کشور‌های اسلامی باشد، اما امروز شاهد هستیم هنوز در مورد موانع، دچار مشکلاتی هستیم و برخی از مراجع نسبت به عملیات به شدت موضع دارند. در مقابل برخی معتقدند قوانین و مقررات مناسب، اما در اجرا مشکل دارد و برخی نیز معتقدند مشکلی وجود ندارد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی، گفت: به نظر من ما باید از اقدامات و زحماتی که تمام فعالان نظام بانکی عهده دار آن هستند متشکر باشیم، زیرا در شرایط فعلی سعی می‌کنند تا تمام موارد را به بهترین شکل مدیریت کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *