×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

افزایش حقوق بازنشستگان بر اساس شاخص قانون است/ وزارت دادگستری و سازمان تعزیرات مرتب بر بازار نظارت دارند

صولت مرتضوی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره واکنش‌ها به تصمیم دولت برای افزایش حقوق بازنشستگان گفت: قطعا در این مورد باید از آقای عبدالملکی سوال کنید؛ اما افزایش‌ها بر اساس شاخص قانون است که مشخص کرده حقوق‌ها چگونه افزایش پیدا می‌کند. 

معاون اجرایی رئیس‌جمهور ادامه داد: در خصوص برخی از بازنشستگان قانون گفته سقف میزان افزایش حقوق ۱۰ درصد است، بعضی دیگر آمدند بر اساس آئین‌نامه در اجرای قانون به آن چارچوب دادند. 

وی تاکید کرد: آئین‌نامه باید در راستای اجرای قانون باشد. در این مورد هم در چارچوب قانون عمل کرده‌اند، حال امکان دارد یک تعدادی احساس کنند آن چیزی که باید به آنها تعلق نگرفته است که این مربوط به اجرای قانون است.

معاون اجرایی رئیس جمهور در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر این‌که در بحث گرانی‌های اخیر مطرح می‌شود آیا نظارتی بر بازار وجود دارد یا خیر، گفت: مرتب بر بازار نظارت می‌شود، گزارش‌ها هم حتما تقدیم می‌شود. هم وزارت دادگستری و هم تعزیرات حکومتی بر بازار به شدت نظارت می‌کنند. 

وی افزود: امکان دارد بعضی‌ جاها اجحافی در حق مردم صورت گیرد که رسیدگی‌های لازم را دستگاه‌های اجرایی و نظارتی انجام خواهند داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *