×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

آذری: امیدوارم جایگاه ثابت خود را در استقلال به دست بیاورم

به گزارش ایسنا، رضا آذری بازیکن تیم فوتبال استقلال پس از تمدید قراردادش با آبی‌پوشان پایتخت اظهار کرد: خوشحالم یک سال دیگر در استقلال هستم. امسال، پانزدهمین سال حضورم در استقلال است و برای من باعث افتخار است.

او افزود: امیدوارم شرایطی پیش بیاید که هم من و هم باشگاه استقلال پیشرفت کنیم. من بیشتر به فکر باشگاه استقلال هستم، اما امیدوارم بتوانم جایگاه ثابتی در تیم داشته باشم و سالیان سال برای استقلال بدرخشم.

آذری ادامه داد: من از رده نونهالان برای استقلال بازی کرده‌ام و تا الان که ۲۴ سال دارم، هنوز برای استقلال بازی می‌کنم و سال گذشته توانستم بازوبند کاپیتانی را ببندم و تنها بازیکنی در تاریخ استقلال باشم که در همه رده‌ها توانسته بازوبند کاپیتانی را ببندد.

او درباره ریکاردو ساپینتو سرمربی جدید این تیم نیز گفت: به ایشان تبریک می‌گویم. او سرمربی باشگاه بزرگی شده است و در تیم ملی پرتغال فوتبال بازی کرده و در اروپا مربی‌گری کرده و امیدوارم در استقلال موفق باشد و دل هواداران را شاد کند.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *