×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

تخصصی بودن یکی از مهمترین ویژگی های نمایشگاه تحول صنعت خودرو است

 به گزارش تجارت گردان به نقل از شاتا، غلامرضا مرحبا اظهار داشت: امیدواریم که با اتفاقاتی که در حال حاضر در صنعت خودرو در حال وقوع است شاهد تحول در صنعت خودروسازی باشیم.

مرحبا افزود: عمده محصولات موجود در این نمایشگاه در مرحله تحقیق و توسعه است و امیدواریم هر چه زودتر به مرحله تجاری سازی برسد تا مشکلات مردم رفع شود و مردم بتوانند از تکنولوژی کشور خودمان در زمینه خودرو استفاده کنند.

این نماینده مجلس افزود: ما امیدوار هستیم که با این تحولات زمینه استفاده سایر کشورها از تکنولوژی صنعت خودروسازی ایران نیز فراهم شود و در این زمینه رقابت به وجود بیاید.

این نماینده مجلس یازدهم با اشاره به اینکه وزیر صمت در حال تلاش و کار برای تحقق وعده هایش در روز رای اعتماد است گفت: در حال حاضر خودروسازان و وزارت صمت این اطمینان و دلگرمی را درباره کیفیت خودروها به ما منتقل کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *