×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : چهارشنبه, ۶ اسفند , ۱۴۰۴

10528011 732

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل ازباشگاه خبرنگاران جوان،‌ علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی امروز پس از دیدار با «کورنل فروتا» مدیرکل موقت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که به تهران سفر کرده است، اظهار کرد: اتحادیه اروپا قرار بود به عنوان پر کننده خلأ عدم حضور آمریکا در برجام عمل کند، اما متاسفانه نتوانسته است طبق گفته هایش عمل کند.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه   شنیدیم  که سخنگوی اتحادیه اروپا گفته ما به برجام تا زمانی متعهد هستیم که ایران متعهد باشد تاکید کرد:من  از این سؤال و از  پاسخ سخنگوی اتحادیه اروپا متعجب هستم . اینکه گفته اند ، تعهد اروپا به چه چیزی؟ آیا تعهدشان به عدم پایبندی یا خلف وعده است که ما با آنها هم نظر هستیم، متأسفانه اروپایی‌ها تا الان این گونه عمل کردند.

صالحی با بیان اینکه بحث برجام جاده یک طرفه نیست و قرار بود این جاده دو طرفه باشد، تصریح کرد: اگر قرار است یک طرفه باشد، قطعا جمهوری اسلامی ایران هم تصمیمات مقتضی را در زمان مناسب می‌گیرد کما اینکه در سه گام این کار را کرده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...