به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه اصفهان، با انجام پروژه بازرسی مجدد تختالهای خارج از سفارش در ناحیه فولادسازی و ریختهگری فولاد مبارکه، در گام نخست ۲۳۰ عدد تختال بازیابی گردید و بالغبر ۱۴۰ میلیارد ریال سودآوری برای شرکت حاصل شد. در پی اجرای پروژه مذکور و کسب این موفقیت کارشناسان ذیربط در این خصوص چنین گفتند:
محمدعلی شفیعی، رئیس دفتر فنی ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم
در فرایند کنترل کیفی تختالهای تولیدشده در ناحیه فولادسازی شرکت فولاد مبارکه براساس دستورالعملهای استاندارد داخلی و یا براساس درخواست مشتری، بخشی از تختالها از سفارش مشتری جدا شده و بهعنوان تختال NC انبار میشوند. این تختالها اصولا بهعلت آنالیز شیمیایی، عیوب شکلی و ابعادی و یا مشخصات داخلی و سطحی که از سوی مشتری و یا برای کاربردهای خاص دارای محدودیت هستند، از سفارش جدا میشوند و تحت عنوان تختالهای فاقد سفارش انبار میگردند. پروژه بازرسی مجدد تختالهای خارج از سفارش با همکاری نزدیک گروه فنی ناحیه فولادسازی، کنترل کیفی، واحد آمادهسازی تختال و واحد برنامهریزی و کنترل تولید ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم انجام گردیده است.
محمدمهدی مرندی، رئیس کنترل کیفی ناحیه فولادسازی
با اجرای این پروژه تختالهای NC شناساییشده با کنترل دقیق و در نظر گرفتن پارامترهای مختلف و براساس دستورالعملهای سازمان مجددا بازرسی و مواردی که قابلیت تبدیل به سایر گریدها را دارند شناسایی گردیدند؛ سپس به گریدهای قابلفروش با ارزشافزوده بیشتر دستهبندی شدند. این تختالها مجددا ثبت سیستمی شدند و با کمک واحد ppc از فهرست تختالهای NC خارج گردیدند.
محسن احمدی، رئیس واحد آمادهسازی تختال
واحد آمادهسازی تختال یکی از واحدهای مؤثر در اجرای این پروژه است. در این فرایند ابتدا تختالهای فوق طبق فهرست اعلامی واحد ppc در باکسهای مختلف انبار تختال شناسایی و توسط مکانیسمهای حمل تختال جداسازی و روی زمین چیده شدند تا مورد بازرسی مجدد کنترل کیفی قرار گیرند. بعد از اتمام این فرایند تختالهای تأییدشده مجددا در مکان مناسب باکسدهی و از تختالهای NC جدا شدند.
علی رادهوش، کارشناس واحد برنامهریزی و کنترل تولید ناحیه فولادسازی
تعیین مقصد نهایی تختالهای NC تولیدشده در ناحیه یکی از وظایف این قسمت است. در فرایند جاری با توجه به ارزشافزوده بیشتر کلاف گرم نسبت به تختال، تختالهایی که از حالت NC خارج شدهاند و از نظر ابعاد و آنالیز قابلیت ارسال به نورد گرم را دارند شناسایی و به نورد گرم ارسال میگردند.
با انجام این پروژه تاکنون از تعداد ۳۹۱ تختال بازرسیشده تعداد ۲۳۰ عدد آنها بازیابی شدهاند که مبلغی بالغبر ۱۴ میلیارد تومان سودآوری برای سازمان دربر خواهد داشت که با توجه به ادامه پروژه و شناسایی تعداد بیشتر این تختالها این مبلغ افزایش چشمگیری خواهد یافت. بعد از اتمام این پروژه، کار بهصورت گردشکار درآمده و بهصورت مستمر اجرا میگردد که باعث سودآوری مداوم خواهد شد.
https://tejaratgardan.ir/?p=204821